Ман Юнайтед ще се справи в Евертън


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи в Евертън

Евертън - Манчестър Юнайтед
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 09.10.2022 г.
Час: 21:00 ч.

Евертън няма загуба в 6 поредни кръга и спечели два поред след трагичната форма на тима на Франк Лампард в началото на сезона, която едва не доведе до уволнението му. Със само 7 допуснати гола Джордан Пикфорд държи вратата си с най-добър дефанзивен рекорд в лигата до момента, и формата му преди Световната купа е на ниво.

Манчестър Юнайтед загуби унизително последното дерби с Ман Сити с 6:3, като в четвъртък се поправи с обрат над Омония Никозия на гости с 3:2, макар да бе избрал силен състав и да губеше в един етап. От последните 5 визити до "Гудисън" "червените дяволи" спечелиха само 2, което предпоставя любопитен мач.

И в двата тима има важни липсващи играчи. При домакините аут са Мина, Таунсенд, Холгейт, Годфри и Патерсън. Тен Хаг не може да разчита на Магуайър, Де Бек, Бисака и Уилямс, а Варан е поставен под въпрос. Кристиано Роналдо получи шанс да впечатли през седмицата, но от 8 удара той стигна само до греда, макар да бе важен в два от головете в мача и да асистира.

Предполага се, че Юнайтед ще заложи на Марсиал и Рашфорд, които показват форма в момента, и след преодолените травми те ще помогнат за победата.

Прогноза: Евертън - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Мартинез
Далот
Шоу
МакТоминей
Ериксен
Антони
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Гордън
Мопе
Грей
Айуоби
Гай
Онана
Миколенко
Коулман
Тарковски
Коади
   
Пикфорд
 
Евертън (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Евертън - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
425