Ман Сити няма да пречупи Ман Юнайтед


И. Ангелов

Ман Сити няма да пречупи Ман Юнайтед

Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: Етихад
Дата: 02.10.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Манчестър Сити е в поредица от три победи преди почивката за национални срещи, по време на която звездата Кевин Де Брюйне показа прекрасна форма, наред и с някои други имена в състава на "гражданите".

Манчестър Юнайтед се подобрява с всяка следваща среща при Ерик тен Хаг, като в момента тимът е в поредица от 4 победи в лигата. Юнайтед вече победи Ливърпул и лидера в таблицата Арсенал, като предстои да видим дали новият талисман в защитата Лисандро Мартинез ще успее да се пребори с вездесъщия Ерлинг Холанд.

В двата състава проблемите не са много, като при домакините контузени са Джон Стоунс и Калвин Филипс. Под въпрос е Аймерик Лапорте, който липсваше дълго и скоро може да се завърне. 

Маркъс Рашфорд може да се върне от контузията си за гостите след като пропусна редица срещи, но той е под въпрос заедно с Марсиал, Магуайър, Де Бек, Дубравка и Бисака. Очаква се Тен Хаг да заложи на най-силния си състав, като изглежда в него Скот МакТоминей стартира пред Касемиро заради формата на шотландеца напоследък.

Манчестър Сити има 28 победи в последните 35 кръга на Висшата лига. В последните 7 домакински мача тимът вкара по най-малко 3 гола на всеки съперник в лигата. Вероятно е първата цел на "червените дяволи" в случая да е да не допуснат гол, като изчакват своите моменти за бързите си нападатели.

Прогноза: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Мартинез
Далот
Маласия
МакТоминей
Ериксен
Антони
Бруно
Санчо
Рашфорд
Фоден
Холанд
Силва
Гюндоган
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Аке
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
729