Брайтън ще затрудни Ливърпул и без Потър


И. Ангелов

Брайтън ще затрудни Ливърпул и без Потър

Ливърпул - Брайтън
Стадион: Анфийлд
Дата: 01.10.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Ливърпул изостава от върха с вече 9 точки и формата този сезон е далеч от желаната от феновете и Юрген Клоп. В момента няколко от важните имена на отбора се връщат в състава, но сякаш проблемите остават много и това ще повиши шансовете на всеки съперник.

Брайтън има най-добрият дефанзивен рекорд в лигата до момента със само 5 допуснати гола. Със само 1 загуба за сезона тимът се държи до топ-позициите в таблицата, но предстои да видим какъв ефект ще има напускането на мениджъра Греъм Потър, който пое Челси.

От състава на домакините продължават да липсват Кейта, Чембърлейн, Робертсън, Рамзи и Джоунс, а под въпрос са Конате и Келехер. При гостите само Сармиенто и Модер са с проблем, а Мвепу е под въпрос по болест.

Ливърпул има 15 победи в 17 домакинства в лигата. В 16 от последните 20 у дома тимът вкара по най-малко 2 гола. Ливърпул и не загуби от Брайтън в 11 от последните 12 мача между отборите. Брайтън няма загуба в 10 от последните 11 мача в лигата, и след победата над Манчестър Юнайтед по-рано в сезона доказва, че може да взима точки от големите.

Прогноза: Ливърпул - Брайтън 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брайтън (Де Зерби)
 
Санчез
   
Фелтман
Дънк
Уебстър
Марч
Грос
Алистър
Кайседо
Тросар
Ундав
Уелбек
Диаз
Жота
Салах
Елиът
Фабиньо
Тиаго
Цимикас
Арнолд
Дайк
Гомез
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Брайтън 1:1

  Сподели
410