Ман Юнайтед ще спре устрема на Арсенал


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще спре устрема на Арсенал

Манчестър Юнайтед - Арсенал
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 04.09.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Манчестър Юнайтед поправи потресаващия старт на сезона и след двете унизителни загуби постигна 3 поредни победи, подобри футбола и състава си, запази и две поредни сухи мрежи и като цяло оптимизма се завърна на "Олд Трафорд" както при феновете, така и сред играчите, както е видно от всяка реакция между тях дори при защитна изява.

Арсенал е перфектен в момента с пет поредни победи в кампанията, но това вероятно ще е най-трудното предизвикателство пред младия състав на Микел Артета. 

В двата състава има проблеми преди двубоя, като при домакините се очаква Марсиал да продължи да липсва заедно с Пелистри, докато Линдельоф, Шоу и Бисака са под въпрос. Новото попълнение от Аякс - Антони, вероятно ще намери място сред резервите и ще се появи. След тази среща Юнайтед започва и пътя в Лига Европа, където се очаква Тен Хаг да заложи на втория си отбор.

При гостите Томас Партей липсва заедно с Нелсън и Зинченко. Под въпрос са Рамсдейл и Одегор, който получи травма в глезена срещу Астън Вила.

Арсенал спечели и вкара по най-малко 2 гола в 6 поредни кръга от Висшата лига. Манчестър Юнайтед е в подем и срещу Арсенал на "Олд Трафорд" не загуби 17 от последните 19 мача. Защитата на домакините изглежда несравнимо по-добре откакто титуляри в нея се намериха Варан, Лисандро Мартинез и Маласия, като гостите ще трябва да се потрудят за резултат.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Арсенал (Микел Артета)
 
Рамсдейл
   
Салиба
Габриел
Томиясу
Тиърни
Уайт
Джака
Сака
Роу
Мартинели
Жезус
Роналдо
Рашфорд
Санчо
Ериксен
Бруно
Маласиа
Касемиро
Далот
Мартинез
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:1

  Сподели
691