Ливърпул ще вземе дербито с Евертън


И. Ангелов

Ливърпул ще вземе дербито с Евертън

Евертън - Ливърпул
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 03.09.2022 г.
Час: 14:30 ч.

Евертън все още търси първата си победа за кампанията след три поредни равенства с по 1:1. Франк Лампард има доста проблеми с липсващи играчи, които опита да поправи и с някои трансфери.

Ливърпул спечели с доста късмет последната среща с Нюкасъл като се нуждаеше от гол в 98-ата минута за 2:1 при 5 минути дадено продължение. Юрген Клоп също има големи имена в лазарета и той също опита да поправи ситуацията с привличането на Артур Мело от Ювентус.

При домакините с контузии са Мина, Дукуре, Холгейт, Годфри, Калвърт-Люин и Таунсенд. Новият нападател Нийл Мопе не бе регистриран навреме за срещата във вторник, но тук ще участва. 

При Ливърпул Даруин Нунез изтърпя трите си мача наказание и е на линия отново за нападението. В негово отсъствие обаче Роберто Фирмино показа изключителна форма и помогна за 6 гола. Диого Жота също участва в тренировките последно и приближава завръщане. Контузии носят Конате, Кейта, Тиаго, Чембърлейн, Хендерсън и Рамзи.

Ливърпул няма загуба в 25 от последните 26 мача с Евертън във всички турнири. Във Висшата лига Ливърпул не загуби в 23 от последните 24 изиграни кръга. 4 от последните 5 дербита на "Гудисън" бяха равенства, но тук гостите са големи фаворити.

Прогноза: Евертън - Ливърпул 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Матип
Дайк
Арнолд
Робертсън
Милнър
Фабиньо
Карвальо
Салах
Фирмино
Диаз
Мопе
Гордън
МакНийл
Айуоби
Онана
Дейвис
Миколенко
Патерсън
Тарковски
Коади
   
Пикфорд
 
Евертън (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Евертън - Ливърпул 0:2

  Сподели
627