Арсенал ще се разправи с Астън Вила


И. Ангелов

Арсенал ще се разправи с Астън Вила

Арсенал - Астън Вила
Стадион: Емирейтс
Дата: 31.08.2022 г.
Час: 21:30 ч.

Арсенал започна кампанията с четири поредни победи и единствен пази 100% рекорд от победи до момента, с което разбира се и заема първото място над всички останали. В последния кръг тимът изоставаше от Фулъм но постигна обрат и нова победа.

Астън Вила започва сезона слабо и вече има 3 загуби от 4 кръга на Висшата лига. Рекордът в мачовете под ръководството на Стивън Джерард е изключително слаб, като той е сред фаворитите на букмейкърите за загуба на работата си заедно с Франк Лампард от Евертън.

В двата тима почти няма проблеми, като при домакините контузен остава Рийс Нелсън. Под въпрос е Томас Партей, който последно пропусна и бе заместен от Елнени, както и Зинченко. Двамата титуляри обаче могат и да получат почивки след като следващия кръг изправя "артилеристите" с Манчестър Юнайтед.

При Джерард Диего Карлос е контузен, а по болест последно липсваше Тайрон Мингс, който сега е под въпрос. 

Арсенал спечели 9 от последните 11 изиграни кръга в лигата. Срещу Астън Вила на своя терен Арсенал вкара по най-малко 3 гола в 5 от последните 6 мача. Вила има 3 загуби поред на гости с допуснати по най-малко 2 гола в тях от всеки противник, поради което тежък фаворит е лидера в таблицата.

Прогноза: Арсенал - Астън Вила 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Астън Вила (Стивън Джерард)
 
Мартинез
   
Чембърс
Мингс
Кеш
Дин
МакГин
Камара
Рамзи
Бейли
Уоткинс
Буендиа
Жезус
Мартинели
Одегор
Сака
Джака
Елнени
Тиърни
Томиясу
Габриел
Салиба
   
Рамсдейл
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Астън Вила 3:0

  Сподели
586