Светците ще отстъпят на Червените дяволи на Тен Хаг


И. Ангелов

Светците ще отстъпят на Червените дяволи на Тен Хаг

Саутхемптън - Манчестър Юнайтед
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 27.08.2022 г.
Час: 14:30 ч.

Саутхемптън изоставаше, но обърна Лестър Сити до 2:1 за първата си победа през сезона в последния кръг от Висшата лига. 

Манчестър Юнайтед отговори на критиките и след две загуби постигна голяма победа с 2:1 над Ливърпул в понеделник. Срещата предизвика големи реакции в медиите и повиши увереността на тима. Сега стандартите и очакванията са завишени и съставът не трябва да си позволява да намали оборотите както в първите срещи от кампанията.

При двата отбора няма особени проблеми, като при домакините само Ромейн Перо и Валентино Ливраменто са аут. Че Адамс донесе победата от пейката последния уикенд и вкара още два гола през седмицата за купата, което вероятно ще му донесе титулярно място.

При гостите Антони Марсиал се прояви с добра игра след включване на почивката срещу Ливърпул, а новото попълнение Касемиро може да бъде резерва и да получи роля в срещата. Скот МакТоминей игра добре срещу Лвиърпул в липсата на капитана Магуайър в защитата, като подкрепян от Варан и Лисандро Мартинез той комфортно действаше в средата. Линдельоф, Пелистри и Уилямс са аут за гостите.

Манчестър Юнайтед е в поредица от 7 загуби на гости в лигата. Тимът обаче няма загуба в 14 поред на гости на Саутхемптън. Юнайтед не успя да вкара гол в 5 от последните си 6 гостувания, като се очаква подобрение.

6 от последните 9 мача между тези отбори бяха равенства, но ще е голямо разочарование за "червените дяволи" ако видим спад след резултата от понеделник вечер.

Прогноза: Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Мартинез
Далот
Маласиа
МакТоминей
Ериксен
Санчо
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Адамс
Армстронг
Елионуси
Арибо
Лавиа
Уорд-Прауз
Дженепо
Питърс
Салису
Кочап
   
Базуну
 
Саутхемптън (Ралф Хазенхютъл)

Обоснована прогноза: Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
412