Ливърпул може да даде шанс на Ман Юнайтед


И. Ангелов

Ливърпул може да даде шанс на Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Ливърпул
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 22.08.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед прави най-лошия си старт във Висшата лига и при два изиграни кръга тимът е на последната позиция след две големи загуби. Миналата година тимът загуби и двете срещи с Ливърпул, като не вкара нито един гол на противника и допусна цели 9. Сега не се очаква нищо по-различно с оглед показаното този сезон.

Ливърпул също започва трудно кампанията си след равенства с Фулъм и Кристъл Палас, от които изоставаше в мачовете си. Ако Юнайтед надвие мърсисайдци ще ги прескочи с една точка, а за това може да има шанс когато погледнем листата с играчи, които ще липсват.

При Ливърпул вълнуващото ново попълнение Дарвин Нунез ще липсва заради червения картон от последния кръг. Освен това обаче контузени са Матип, Конате, Жота, Тиаго, Чембърлейн, Джоунс и Рамзей, а Фирмино, Кейта и Келехер са под въпрос. 

При Тен Хаг на тренировки се върна Марсиал, който впечатли в предсезона, а аут остават Линдельоф, Пелистри и Уилямс. Очаква се мениджърът да направи големи промени в състава си след два експеримента с Кристиан Ериксен, които претърпяха провал. Датчанинът бе използван като нападател и като опорен халф, но сега вероятно ще го видим в типичната му позиция зад нападателя, докато отбраната ще претърпи промени, вероятно чрез включване на Варан и Маласия в игра.

Ливърпул няма загуба в 21 поредни кръга. Ман Юнайтед губеше на почивката и в края на 6 от последните 8 кръга. С 4 поредни загуби "червените дяволи" са аутсайдер тук. Въпреки влошеното състояние и форма на Ливърпул, гостите са големите фаворити.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Гомез
Дайк
Арнолд
Робертсън
Хендерсън
Фабиньо
Елиът
Салах
Фирмино
Диаз
Роналдо
Рашфорд
Санчо
Ериксен
Бруно
Маласия
Фред
Далот
Магуайър
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 1:3

  Сподели
1032