Анонс на 3-ти кръг на Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 3-ти кръг на Висшата лига

Тотнъм - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 20.08.2022 г.
Час: 14:30 ч.

Тотнъм спаси точката в последния момент в дербито с Челси в последния кръг и сега ще търси отново победата. Любопитно е, че тимът на Конте загуби 3 от последните 4 мача с Уулвс у дома откакто "вълците" се върнаха в лигата.

Уулвс спаси точка срещу Фулъм в събота със спасената дузпа на Хосе Са късно в мача. Отборът не се представя много добре напоследък и вече в 9 поредни мача няма победа. Това може би е и поради липсата на Раул Хименез в тима, който ще липсва и тук заедно с Чикиньо.

Скип и Ромеро липсват при домакините, а Ленгле е под въпрос след като последно не участва като предпазна мярка. Иван Перишич може да започне след асистенцията си при появата късно на мястото на Сесеньон последно. Антонио Конте е наказан след спречкването си с Томас Тухел и няма да е на тъча.

Тотнъм вкара по най-малко 2 гола в 12 от последните 15 домакинства в лигата. Тимът спечели 7 от последните 8 пред своя публика. Уулвс няма успех в 9 кръга поред и в последните 3 гостувания допусна по най-малко 2 гола.

Прогноза: Тотнъм - Уулвърхемптън Уондърърс 2:0

 

Лестър Сити - Саутхемптън
Стадион: Кинг Пауър Стейдиъм
Дата: 20.08.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Лестър не стартира кампанията по най-добрия начин, но Варди и Мадисън показват, че са във форма, макар да се свързват и с напускане от определени медии. Този мач потенциално може да подобри настроението в тима след като "лисиците" спечелиха 3 поредни мача на този стадион със "светците".

Саутхемптън показа характер след като взе точка когато изоставаше с два гола от Лийдс последно. След загубата с 4:1 на старта от Тотнъм това е подобрило духа в съблекалнята несъмнено. 

Двата тима нямат много проблеми. При домакините аут са Барнс, Перейра и Бертран, а при гостите - Ливраменто и Уолкът.

В 13 от последните 15 кръга в лигата Саутхемптън допусна по най-малко 2 пъти във вратата си. С 3 поредни загуби на гости тимът не е фаворит тук.

Прогноза: Лестър Сити - Саутхемптън 1:0

 

Кристъл Палас - Астън Вила
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 20.08.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Кристъл Палас ще е доволен от постигнатата точка на гости на Ливърпул след трудния старт с Арсенал в лигата. Сега целта ще е победа срещу много разколебан съперник при Стивън Джерард.

Астън Вила няма суха мрежа този сезон и в последните общо 7 кръга в лигата. Последно тимът не допусна през април от Норич, а в момента медиите сравняват постиженията на Джерард с тези на Гари Невил в испанската Ла Лига, от където той си тръгна опозорен, но с по-добър рекорд от този на Джерард в момента с Вила.

В двата тима няма особени проблеми, като при домакините аут остават Бътланд, Томкинс и МакАртър, докато Диего Карлос и Кортни Хаус липсват при гостите. Мати Кеш ще премине късен преглед и може да бъде заменен от Калъм Чембърс.

Миналата година Вила спечели този мач с 2:1 с голове на Таргет и МакГин. Двата тима тук допуснаха по 3 гола до момента, но настроението при гостите започва да потъва.

Прогноза: Кристъл Палас - Астън Вила 2:1

 

Евертън - Нотингам Форест
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 20.08.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Евертън загуби първите си два мача в сезона и ще търси първи успех срещу един от новаците в лигата. Форест обаче победи Уест Хем на старта и на пазара се представи по изключителен начин, като подобри състава си по качество и особено в дълбочина.

Срещу Уест Хем се прояви бившият страж на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън, който спаси поредна дузпа в кариерата си. Междувременно бе привлечен Емануел Денис, който е опитен в лигата и ще подсили още нападението.

При домакините проблемите с контузени продължават - Калвърт-Люин, Гомес, Мина, Таунсенд и Годфри пропускат, а Дейвис е под въпрос. Деле Али може да не участва след като преговаря с турския Бешикташ за трансфер. При гостите само Омар Ричардс е контузен, а Райън Йейтс е под въпрос. Вероятно е новите попълнения Денис и Ремо Фройлер да дебютират.

Евертън загуби 3 поредни мача в лигата и има доста проблеми. Тимът е фаворит на букмейкърите поради разликата в класите, но моментът за изненада е добър за Форест.

Прогноза: Евертън - Нотингам Форест 1:2

 

Фулъм - Брентфорд
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 20.08.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Фулъм започна сезона с поредни равенства, но можеше да вземе точките от Уулвс последно. Късна дузпа, пропусната от Митрович доведе до равенство, което може да е решаващо в края на сезона.

Брентфорд ще е в настроение след исторически погром над Манчестър Юнайтед с 4:0. Статистиката сочи още, че тимът не е губил дербито на западен Лондон на гости на Фулъм от 1990-та, което е изключителна поредица. В състава няма и много проблеми като само Пинок липсва с контузия, а Кристофер Айер и Серхи Канос ще преминат късни прегледи.

При домакините Манор Соломон и Хари Уилсън са контузени, под въпрос са още Боби де Кордова-Рийд, Андреас Перейра и Джо Брайън. Марко Силва вероятно за трети път ще стартира с един състав.

Брентфорд не допусна гол в последните 4 мача с Фулъм и няма загуба в 7 поред от този съперник. Очаква се отворен двубой с оглед показаното от двата отбора до тук в първенството, като настроението е в полза на гостите.

Прогноза: Фулъм - Брентфорд 1:2

 

Уест Хем Юнайтед - Брайтън
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 21.08.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Уест Хем все още няма вкаран гол в лигата макар да създаде достатъчно в последния кръг. В Лигата на конференциите в четвъртък тимът вкара 3 гола на Виборг обаче и ще търси да надгради при завръщането в локалната Висша лига.

Брайтън за разлика от противника все още няма загуба в кампанията и впечатли на "Олд Трафорд" след равенството с Нюкасъл. Дани Уелбек изглежда във форма и сега ще има конкуренция след привличането на Денис Ундав и Хулио Енкисо.

В двата тима проблеми с липсващи почти няма. Уест Хем направи 4 равенства с Брайтън у дома поред. Брайтън няма загуба от този противник в 10 мача във всички турнири. След 3 поредни загуби в лигата Уест Хем изглежда по-вероятно да загуби тази среща.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Брайтън 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
568