Ман Сити ще доминира и в Нюкасъл


И. Ангелов

Ман Сити ще доминира и в Нюкасъл

Нюкасъл Юнайтед - Манчестър Сити
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 21.08.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Нюкасъл не допусна гол до момента с две сухи мрежи в сезона, и сега ще се доказва пред най-голямото предизвикателство в лицето на шампиона в първенството, подсилен с най-желания нападател в света. Ман Сити е и единственият друг отбор, който не допусна гол до тук в лигата. 

"Гражданите" вече са на върха в лигата с 6 точки, колкото има и вдъхновеният Арсенал. Миналата година Сити спечели комфортно срещата с Нюкасъл с 4:0 тук, при 5:0 на "Етихад" след това. Отборът на домакините обаче е по-добър в кадрово отношение сега и след изигран пълен предсезон с Еди Хау.

От състава на домакините продължава да липсва Джонджо Шелви, а под въпрос са още Фрейзър, Таргет, Люис, Крафт и Фернандез. При Сити аут остава Аймерик Лапорте, докато Филипс и Палмър са под въпрос. Оказва се, че Бернардо Силва може да остане в тима след като интересът на Барселона се охлади в последно време.

Ман Сити има 27 победи в 33 кръга. В последните 11 от тях тимът вкара по най-малко 2 пъти. Нюкасъл обаче има 8 победи в последните 9 у дома. Най-малко се очаква домакините да се противопоставят по-добре отколкото го направиха миналата година.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Манчестър Сити 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Аке
Уокър
Кансело
Брюйне
Родри
Гюндоган
Марез
Холанд
Фоден
Максимен
Уилсън
Алмирон
Жоелинтон
Бруно
Уилок
Бърн
Трипиър
Ботман
Шар
   
Поуп
 
Нюкасъл (Еди Хау)

Обоснована прогноза: Нюкасъл - Ман Сити 1:3

  Сподели
414