Тотнъм ще вземе дербито с Челси


И. Ангелов

Тотнъм ще вземе дербито с Челси

Челси - Тотнъм
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 14.08.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Челси показа добра организация в защита и след като вкара гол свърши работата си за 1:0 победа над Евертън на старта. Голът за тима дойде от дузпа чрез Жоржиньо. Миналата година "сините" играха 4 пъти с Тотнъм и спечелиха всеки един мач, като не са допускали гол от този съперник от септември 2020 г.

Тотнъм показа изключителен футбол на старта на сезона за да обърне Саутхемптън до 4:1. Съставът на Антонио Конте е изключително широк след много свършена работа на пазара, като се очаква той да има главоболия на редица позиции, където има повече от един качествени играчи във форма.

Томас Тухел има целия си състав в перфектно здраве и ще заложи на най-силното в дербито. Вероятно е да видим същата постройка от тази срещу Евертън. При гостите само Оливер Скип има проблеми. Ришарлисон се връща от наказание и може да замени Сон или Кулушевски в нападение.

Тотнъм спечели 4 поредни срещи поред в лигата и запази суха мрежа в 5 от 7 на гости. Челси няма загуба в 5 поред. Този мач се оформя като ранна битка за 6 точки в преследване на челните позиции. В момента изглежда сякаш гостите са в по-напреднала фаза на развитието си.

Прогноза: Челси - Тотнъм 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Антонио Конте)
 
Лорис
   
Ромеро
Дайър
Дейвис
Роял
Хьойберг
Бентанкур
Сесеньон
Кулушевски
Кейн
Сон
Стърлинг
Хаверц
Маунт
Чилуел
Жоржиньо
Канте
Джеймс
Кулибали
Силва
Азпиликуета
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Тотнъм 1:2

  Сподели
490