Брентфорд ще затрудни Ман Юнайтед


И. Ангелов

Брентфорд ще затрудни Ман Юнайтед

Брентфорд - Манчестър Юнайтед
Стадион: Брентфорд Къмюнити Стейдиъм
Дата: 13.08.2022 г.
Час: 19:30 ч.

Брентфорд изоставаше с два гола и показа голям характер за да се върне до равенство след почивката. "Пчеличките" загубиха този мач миналият сезон, но сега са в по-добро състояние от противника, който не показа и наполовина характера на домакините в своя първи мач.

Манчестър Юнайтед започна официално пътя с Ерик тен Хаг по трагичен начин, като след травма на Марсиал той реши да използва Кристиан Ериксен на върха на атаката вместо Кристиано Роналдо и планът му се сгромоляса. Отборът отстъпи с 2:1 на Брайтън и така Юнайтед има 6 поредни загуби на гости, което е лоша статистика срещу тази на Брайтън със само 1 загуба у дома от 5.

При домакините продължават да липсват контузените Пинок, Айер и Канос. Микел Дамсгард пристигна в тима от Сампдория вчера и може да дебютира ако се е вписал в състава по-бързо от очакваното. 

При Юнайтед Тен Хаг ще се надява Марсиал да се върне след като той е под въпрос с травма в глезена заедно с Факундо Пелистри. Кристиано Роналдо се включи като резерва последно, като има шанс и да започне ако е подобрил физическото си състояние.

Брентфорд допусна по най-малко 2 гола в 3 поредни мача в лигата. Ман Юнайтед вкара поне по 2 гола на Брентфорд в 3 поредни мача. Тен Хаг обяви, че не е доволен от нищо показано от отбора му в първия кръг, поради което може да видим и известни промени в състава. Легендата Пол Скоулс унищожи опорните халфове Фред и МакТоминей в медиите за слабата игра, като е възможно новата покупка Мартинез да заеме мястото на поне единия от тях в полузащита, докато Варан се появи в отбрана на негово място.

Прогноза: Брентфорд - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Далот
Фред
Маласия
Мартинез
Ериксен
Бруно
Санчо
Марсиал
Уиса
Тоней
Мбеумо
Дасилва
Норгард
Жанелт
Хенри
Хики
Мий
Янсон
   
Рая
 
Брентфорд (Томас Франк)

Обоснована прогноза: Брентфорд - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
634