Ман Юнайтед ще започне с победа над Брайтън


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще започне с победа над Брайтън

Манчестър Юнайтед - Брайтън
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 07.08.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Манчестър Юнайтед ще търси позитивен старт на новия сезон след изживяното през миналия под ръководството на Ралф Рангник. Ерик тен Хаг пристигна с нови идеи и в предсезонната подготовка показа на феновете какво могат да виждат от почти същия отбор, който наследи. През лятото той подсили тима с двама в защита в лицето на Тайрел Маласиа и Лисандро Мартинез, както и привлече ветеранът Кристиан Ериксен. 

Брайтън направи прекрасен сезон и завърши на девето място, над което ще се надява да надгради. Играчът на сезона за отбора обаче - Марк Кукурела, вероятно ще напусне до края на трансферния прозорец, като през лятото тимът адресира липсата на голове с привличането на Денис Ундав и Хулио Енкисо.

Откъм състави, играчът във форма от предсезона Антони Марсиал се контузи за Юнайтед и ще липсва. Така може би Кристиано Роналдо ще се появи в игра ако не напусне до неделя, като опция е Маркъс Рашфорд, който изглежда ще бъде използван като крило от новия наставник. Санчо и Шоу са под въпрос. 

При гостите само Якуб Модер е с контузия. В подготовката добра форма показа Дани Уелбек, който бе ключов в успеха последно над Еспаньол.

Манчестър Юнайтед спечели 6 поредни срещи у дома срещу Брайтън. В последните 5 вкарвайки и поне по 2 гола. Без загуба в 9 пред своя публика домакинът е фаворит.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Брайтън 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брайтън (Греъм Потър)
 
Санчез
   
Фелтман
Дънк
Уебстър
Лампти
Мвепу
Грос
Марч
Тросар
Уелбек
Алистър
Рашфорд
Роналдо
Санчо
Ериксен
Фред
Бруно
Маласиа
Далот
Магуайър
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Брайтън 2:0

  Сподели
650