Нов хикс на Юнайтед ще завърже интригата в Премиършип


Т. Михайлов

Нов хикс на Юнайтед ще завърже интригата в Премиършип

Манчестър Юнайтед - Евъртън
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 23.04.2011
Час: 14:45
Съдия: Питър Уолтън


Манчестър Юнайтед посреща Евертън в първия двубой от програмата на 34-ия кръг на Висшата лига на Англия. “Червените дяволи” водят с 6 точки пред Челси и Арсенал, но имат трудна програма до края и ще се нуждаят от пълен комплект точки, за да се доближат максимално до 19-ата си титла във Висшата лига.

Ако до преди 3 дена Арсенал бе основната заплаха за първото място на тима на Сър Алекс Фъргюсън, то вече може да се смята, че шампионът Челси е отборът, който може да застраши титлата. Рууни и компания направиха грешна стъпка на “Сейнт Джеймсис Парк”, завършвайки 0:0 с Нюкасъл. “Червените дяволи” изпуснаха отлични положения за гол и в крайна сметка взеха само точка от “свраките”. Три дни по-рано Юнайтед загуби от Манчестър Сити с 1:0 полуфинала за ФА Къп, което бе сигнал за спад във формата на тима в най-важния момент от сезона.

Евертън се представя все по-добре с всеки изминал мач и отдавна е забравил лошото начало на сезона, когато се намираше в и близо до опасната зона. Сега “карамелите” са 7-ми със 7 поредни мача без загуба, от които 5 са победи и 2 са равенства. В последния кръг момчетата на Дейвид Мойс надиграха с 2:0 Блекбърн и се намират на 2 точки от градския си съперник Ливърпул като все още имат шанс за място в Европа. Всичките тези успехи Дейвид Мойс постига въпреки ограничение си състав и многото контузии.

Димитър Бербатов ще се завърне в групата на Манчестър Юнайтед, след като пропусна гостуването на Нюкасъл поради вирусно заболяване. Пол Скоулс е наказан заради червения си картон срещу Манчестър Сити. Предвид мача с Шалке във вторник Сър Алекс вероятно ще запази силите на Рио Фърдинанд.

В Евертън липсват ключови имена като Микел Артета, Маруан Фелаини, Тим Кейхил и Луис Саха. Джони Хейтинга е под въпрос, тъй като получи лека травма срещу Блекбърн. В атака ще видим за пореден път Джърмейн Бекфорд, който има опит в отбелязването на голове срещу Юнайтед.

Манчестър Юнайтед няма загуба от Евертън на “Олд Трафорд” от 1992. В последните си 4 мача на Театъра на мечтите “червените дяволи” надиграха “карамелите”, което дойде след две поредни равенства. Юнайтед бе близо до успеха и на “Гудисън” в началото на сезона, но след два гола в продълженията Евертън стигна до 3:3. Сега тимът на Сър Алекс е притиснат от тежки мачове и е твърде възможно да допусне второ равенство у дома през сезона, тъй като Евертън е доста стойностен съперник.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

06 април Челси - Манчестър Юнайтед 0:1 (Шампионска лига)
09 април Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:0 (Висша лига)
12 април Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (Шампионска лига)
16 април Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)
19 април Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)

Евъртън:

09 март Евъртън - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
19 март Евъртън - Фулъм 2:1 (Висша лига)
02 април Евъртън - Астън Вила 2:2 (Висша лига)
09 април Уулвърхемптън - Евъртън 0:3 (Висша лига)
16 април Евъртън - Блекбърн 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Евъртън


169 мача
73 победи за Манчестър Юнайтед
41 равенства
55 победи за Евъртън
Голова Разлика: 259:244 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:

Манчестър Юнайтед - 1.44
Равен - 4.33
Евъртън - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Юнайтед - 1.42
Равен - 4.10
Евъртън - 8.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
313