Тотнъм ще запише първото си порежение от август насам


П. Пенков

Тотнъм ще запише първото си порежение от август насам

Тотнъм - Арсенал
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 20.04.2011
Час: 21:45
Съдия: Мартин Аткинсън

В среща от междинния кръг от английската Висша лига, Тотнъм и Арсенал излизат един срещу друг на стадион "Уайт Харт Лейн". Домакините са пети във временното подреждане, като целта пред тима на Хари Реднап е завършване на четвъртата позиция, която ще им осигури участие в Шампионската лига през следващия сезон. Шпорите са само на три точки от четвъртия Манчестър Сити, който е и с мач повече в актива си, правейки напълно постижима целта на Тотнъм. Лондоският тим отпадна от борбата за трофея в ШЛ, след като на четвъртфиналната фаза бе надигран от Реал Мадрид с общ резулт от двете срещи - 5:0. Така единствента цел пред състава е завършване на четвъртакта позиция, която продължава да бъде възможна, след като тима победи Стоук Сити с 3:2 у дома, през уикенда.

Питър Крауч е на разположение за дербито с Арсенал, след като пропусна срещата с Реал Мадрид, поради наказание. Стивън Пиенар и Нико Кранчър могат да заемат титулярни позиция, докато Уилсън Паласиос и Алън Хютън са аут с травми. Джонатън Уудгейт и Ледли Кинг проведоха тренировъчни занимания, но най-верояно няма да вземат участие срещу артилеристите.

Съперникът им в тази среща Арсенал е претендент за титлата през тази кампания, като след 33 изиграни срещи Арсенал заема втората позиция с актив от 63 точки, само на седем зад лидера Манчестър Юнайтед, който е с мач повече в своя актив. Лондончани загубиха ценни точки в последния кръг, когато домакинстваха на Ливърпул. След успеха с 3:1 срещу Блекпул, състава на Арсен Венгер не успя да победи мърсисайдци след зрелищен двубой от на "Емирейтс", завършил при резултат 1:1.

Добрата новина за Арсенал е, че бранителя Бакари Саня се завръща в състава. Вратарят Мануел Алмуния е възстановен, докато Денилсон и Томас Роситски продължават да лекуват контузии. Централният защитник Томас Вермаелен продължава да лекува проблем с Ахилеса и все още не е готов да се върне в игра.

Тотнъм няма загуба у дома от август 2010 година, докато Арсенал нямат записано поражение като гост през настоящата година.

Прогноза: Тотнъм - Арсенал 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

19 март Тотнъм - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
02 април Уигън - Тотнъм 0:0 (Висша лига)
05 април Реал Мадрид - Тотнъм 4:0 (Шампионска лига)
09 април Тотнъм - Стоук Сити 3:2 (Висша лига)
13 април Тотнъм - Реал Мадрид 0:1 (Шампионска лига)

Арсенал:

12 март Манчестър Юнайтед - Арсенал 2:0 (ФА Къп)
19 март Уест Бромич - Арсенал 2:2 (Висша лига)
02 април Арсенал - Блекбърн 0:0 (Висша лига)
10 април Блекпул - Арсенал 1:3 (Висша лига)
17 април Арсенал - Ливърпул 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Арсенал

168 мача
51 победи за Тотнъм
46 равенства
71 победи за Арсенал
Голова Разлика: 260:223 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 2.87
Равен - 3.40
Арсенал - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 2.80
Равен - 3.35
Арсенал - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154