Чуковете са готови за успех срещу Вила


П. Пенков

Чуковете са готови за успех срещу Вила

Уест Хем - Астън Вила
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 16.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър

В друга среща от съботния ден от 33-я кръг от английската Висша лига, Уест Хем приема Астън Вила на "Болейн Граунд" в Лондон. Чуковете на Аврам Грант са 18-ти във временното подреждане с актив от 32 точки, като досега тима е регистирал общо 7 победи, 11 равенства и 14 загуби. В последните два кръга Уест Хем не показа добра игра и записа поражение и в двете си срещи от първенството. Първата от тях бе при домакинството им на Манчестър Юнайтед, завършило с победа с 4:2 на червените дяволи, а седмица по-късно Болтън постигна класически успех с 3:0 над Уест Хем на собствения си "Рийбок Стейдиъм".

Халфът на Хем Скот Паркър е под съмнение за предстоящата среща с Астън  Вила. Паркър страда от травма в Ахилеса, като беше заменен в 76-та минута по време на двубоя с Болтън. Съотборникът му Кийрън Дайър се завърна в клуба, след като договора му с Ипсуич Таун приключи. Джак Колисън пък продължава да се възстановява от контузия в коляното, докато Жуниор Станислас е аут, поради херния.

Астън Вила, като че ли се спаси от изпадане през този сезон, тъй като бирминамци вече заемат 14-та позиция с пет точки преднина от зоната на изпадащите. Съставът на Жерар Улие постигна добри резултати в последните два изминали кръга от Висшата лига, в които тима успя да спечели общо четири точки. В началото на месец април Вила си тръгна с точка от гостуването си на Евертън, завършило при резултат 2:2, а седмица по-късно Вила постигна деветата си победа през сезона, побеждавайки Нюкасъл Юнайтед с 1:0 пред собствена публика на "Вила Парк".

Нападателят на Астън Вила Габриел Агбонлахор заяви, че е готов да се завърне в игра. Той се възстановяваше от разтежение, което получи по време на срещата с Нюкасъл.

Домакините Уест Хем успяха да спечелят само точка в последните си три срещи, докато Вила нямат успех в последните си четири гостувания.

Прогноза: Уест Хем - Астън Вила 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

05 март Уест Хем - Стоук Сити 3:0 (Висша лига)
13 март Стоук Сити - Уест Хем 2:1 (ФА Къп)
19 март Тотнъм - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
02 април Уест Хем - Манчестър Юнайтед 2:4 (Висша лига)
09 април Болтън - Уест Хем 3:0 (Висша лига)

Астън Вила:

02 март Манчестър Сити - Астън Вила 3:0 (ФА Къп)
05 март Болтън - Астън Вила 3:2 (Висша лига)
19 март Астън Вила - Уулвърхемптън 0:1 (Висша лига)
02 април Евъртън - Астън Вила 2:2 (Висша лига)
10 април Астън Вила - Нюкасъл 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Астън Вила

87 мача
30 победи за Уест Хем
27 равенства
30 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 142:139 за Уест Хем


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 2.25
Равен - 3.30
Астън Вила - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Хем - 2.25
Равен - 3.25
Астън Вила - 3.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145