Челси ще зарадва публиката си срещу Уотфорд


И. Ангелов

Челси ще зарадва публиката си срещу Уотфорд

Челси - Уотфорд
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 22.05.2022 г.
Час: 18:00 ч.

Челси практически си гарантира третото място макар да е възможно Тотнъм да изравни тима по точки, и това е заради много по-добрата голова разлика с градския съперник. Чувството на феновете на финала на кампанията обаче няма да е удовлетворително след два загубени финала на дузпи от Ливърпул и класиране близо до четвърто място. Томас Тухел ще трябва да използва срещата за да се реабилитира поне малко пред публиката си срещу изпадащ съперник.

Уотфорд загуби 7 от последните 8 мача в лигата след гарантиране на изпадането, като тимът може и да се окаже последен ако Норич победи Тотнъм в последния ден. В отбора има изключително много проблеми във всяко естество, като 10 души и пропускат с различни здравословни проблеми.

При домакините аут са Вернер, Чилуел, Одой, Ковачич и Кристенсен, с който преговори за напускане или продължаване се състоят в момента.

Челси вкара по най-малко 3 гола на Уотфорд в 8 от последните 9 мача на "Стамфорд Бридж" срещу този съперник. С 9 победи у дома от последните 10 срещу Уотфорд, "сините" са тежък фаворит.

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
561