Ман Юнайтед ще завърши без победа


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще завърши без победа

Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 22.05.2022 г.
Час: 18:00 ч.

Кристъл Палас поведе с 2 гола на Евертън през седмицата, и допусна обрат за едно полувреме до 3:2, което освен лошо настроение преди финалния кръг, ще има влияние и над умората за "орлите".

Манчестър Юнайтед ще изиграе първи мач под погледа на новия мениджър Ерик тен Хаг, който ще поеме щафетата след Ралф Рангник и вече работи с екипа след раздялата с Аякс. Това може би ще има и ефект над някои от играчите, които биха искали да впечатлят мениджъра и да попаднат в сметките му за титулярно място.

Откъм състави, при домакините Нейтън Фъргюсън и Михаел Олисе остават контузени. Под въпрос са МакАртър и Томкинс. Конър Галахър вероятно ще изиграе последната си среща с клуба след един продуктивен сезон под наем от Челси. Легендарният Лука Миливойевич също може да стартира последния мач.

При Юнайтед контузен е Погба, който се спряга и за напускане. Санчо и Рашфорд продължиха тренировки последно след болест и са под въпрос заедно с Баили, Бисака, Шоу и Магуайър, всички завръщащи се от различни травми.

Манчестър Юнайтед вероятно няма търпение да завърши най-слабата си кампания в лигата. Тимът разочарова с играта си през кампанията, а изненадващо след като бе най-добрия гост при Оле Гунар Солскяер и подобри исторически постижения, сега тимът е на поредица от 5 загуби на гости, което е най-слабата подобна форма от 6 поред през 1980-81 г.

Кристъл Палас запази мрежата си суха в 4 поредни домакинства, докато Юнайтед допусна по най-малко 3 гола във вратата си в 3 гостувания поред. Не е изключено Тен Хаг да стане свидетел на това колко работа стои пред него за следващата година.

Прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Далот
Телес
Фред
Матич
Еланга
Бруно
Санчо
Роналдо
Заха
Матета
Аю
Шлуп
Миливойевич
Галахър
Мичел
Клайн
Гуехи
Андерсен
   
Бътланд
 
Кристъл Палас (Патрик Виейра)

Обоснована прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 2:1

  Сподели
576