Бирмингам и Съндърланд ще открият кръга с реми


П. Пенков

Бирмингам и Съндърланд ще открият кръга с реми

Бирмингам - Съндърланд
Стадион: "Сейнт Андрюс", Бирмингам
Дата: 16.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд

В пилотен двубой от 33-я кръг от английската Висша лига, Бирмингам посреща Съндърланд от 17:00 часа българско време, на стадион "Сейнт Андрюс". Съставът на Алекс Маклийш е 16-ти във временното подреждане с актив от 35 точки, като само 3 го делят от зоната на изпадащите,  в която се намират - Уест Хем, Уулвърхемптън и Уигън. В последните три кръга от Висшата лига бирмингамци записаха 3 различни резулатата. В средата на месец март Бирмингам загуби с 2:1 гостуването си на Уигън, а в началото на настоящия месец постигна седмата си победа през настоящата кампания, побеждавайки Болтън с 2:1 на собствения си "Сейнт Андрюс". Само преди седмица Блекбърн и Бирмингам добавиха по точка в актива си, след като завършиха наравно 1:1 на "Иууд Парк".

Бранителят на Бирмингам Роджър Джонсън се очаква да е напълно възстановен за срещата със Съндърланд. Джосън беше заменен по време на второто полувреме срещу Блекбърн, поради получено сътресение. Бившият играч на Кардиф се завърна към тренировки в четвъртък и трябва да се включи в игра срещу черните котки. Крилото Дейвид Бентли и нападателя Никола Жигич са под съмнение, поради болките, които изпитват все още, докато Мартин Яринек и Обафеми Мартинс със сигурност пропускат срещата.

Съперникът им Съндърланд се намрира в серия от три поредни поражение във Висшата лига, които изместиха тима на 13-та позиция в класирането, само на 6 точки от опасната зона. Тези три загуби бяха записани през последните три седмици, в които черните котки гостуваха само един път. Първият двубой от общо трите поредни загуби беше при домакинството им на Ливърпул, когато мърсисайдци си тръгнаха с трите точки след 2:0 на "Стейдиъм ъф Лайт". Седмица по-късно съставът на Стив Брус беше разгромен с 5:0 при визитата си на Манчестър Сити, а в последния кръг Съндърланд претърпя поражение у дома след 2:3 срещу Уест Бромич.

Нападателят на Съндърланд Фрейзър Кембъл е изправен пред дилемата дали да се подложи на операция относно наранените му коленни връзки. Причината, поради която Кембъл не желае оперативна намеса е, че първоначалните прогнози сочат, че той може да пропусне не само края на настоящия сезон, но и началото на следващия. Стражът на тима Крейг Гордън ще пътува до Швеция, където трябва да се срещне със специалист, поради контузията в коляното. Антон Фердинанд, Джон Менса, Съли Мунтари и Дейвид Мейлър са аут с травми. Кийрън Ричардс е под съмнение, поради разтежение.

Стив Брус се завръща в бившия си клуб за важната битка на Съндърланд, който загуби последните седем от общо осем мача във Висшата лига.

Прогноза: Бирмингам - Съндърланд 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Бирмингам:

09 март Евъртън - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
12 март Бирмингам - Болтън 2:3 (ФА Къп)
19 март Уигън - Бирмингам 2:1 (Висша лига)
02 април Бирмингам - Болтън 2:1 (Висша лига)
09 април Блекбърн - Бирмингам 1:1 (Висша лига)

Съндърланд:

26 февруари Евъртън - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
05 март Арсенал - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
20 март Съндърланд - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
03 април Манчестър Сити - Съндърланд 5:0 (Висша лига)
09 април Съндърланд - Уест Бромич 2:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Бирмингам - Съндърланд

86 мача
29 победи за Бирмингам
15 равенства
42 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 146:111 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Бирмингам - 2.20
Равен - 3.20
Съндърланд - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Бирмингам - 2.15
Равен - 3.20
Съндърланд - 3.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138