Ман Сити ще се справи и с Уест Хем


И. Ангелов

Ман Сити ще се справи и с Уест Хем

Уест Хем Юнайтед - Манчестър Сити
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 15.05.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Уест Хем нямаше победа в 4 кръга преди последния, и от тях бе загубил 3, но когато се изправи срещу опашкаря Норич тимът на Дейвид Мойс възвърна увереност с 4:0 последно и това може да помогне когато на "Лондон Стейдиъм" пристига фаворита за спечелване на титлата.

Манчестър Сити спечели последните си два мача като вкара по 5 гола на съперниците си, и след 5:1 над Уулвс на гости тимът на Пеп Гуардиола запази предимството над Ливърпул на върха от 3 точки, като и головата разлика се подобри до над 7 гола, което е комфортно в случай на изравняване на точките. Два кръга преди края обаче "гражданите" изглеждат в изключителна позиция макар да имат проблеми в защитата.

Възможно е цялата титулярна отбранителна линия на Сити да липсва в срещата, след като Рубен Диаш е контузен до края на сезона, аут са Уокър, Стоунс и Менди, а заместниците Фернандиньо и Лапорте са поставени под въпрос с мускулни проблеми. Опции са полузащитникът Родри и Нейтън Аке, който не успява да се наложи в тима.

При домакините само Анжело Огбона остава контузен, като под въпрос са поставени Бенрахма, Антонио и Доусън.

Ман Сити вкара по най-малко 4 гола на противниците си в последните 4 поредни кръга. Срещу Уест Хем в последните 15, статистиката показва 13 победи за Сити. С 12 победи в 14 кръга на гости момчетата на Гуардиола са фаворити. Ман Сити и запази 6 сухи мрежи от последните 8 мача на гости на Уест Хем.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Манчестър Сити 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Родри
Аке
Кансело
Зинченко
Силва
Брюйне
Гюндоган
Марез
Фоден
Стърлинг
Боуен
Бенрахма
Ландзини
Форналс
Райс
Сучек
Кресуел
Цоуфал
Доусън
Зума
   
Фабиански
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Ман Сити 0:2

  Сподели
481