Ман Сити ще се разправи и с Уулвс


И. Ангелов

Ман Сити ще се разправи и с Уулвс

Уулвърхемптън Уондърърс - Манчестър Сити
Стадион: Молиню
Дата: 11.05.2022 г.
Час: 22:15 ч.

Уулвс показа боен дух и се върна от два пасив в последния кръг до 2:2 срещу Челси, но този резултат показва липса на победи в 4, от които 3 бяха загуби. Все пак тимът на "вълците" има шанс за топ 7 математически, като предстои да видим дали усилията ще стигнат в лагера на Бруно Лаге.

Манчестър Сити отново превзе първото място след изключително 5:0 над Нюкасъл в неделя вечер. Тимът използва подхлъзването на Ливърпул в кръга и се отдалечи на 3 точки и натрупа голове за по-добра голова разлика, в която изоставаше до този мач. Освен всичко отново Ливърпул играе във вторник и Пеп Гуардиола ще знае перфектно какво усилие ще е нужно на момчетата му в този мач с оглед необходимия резултат.

В двата състава има проблеми, като при домакините Семедо и Килман продължават да липсват. Даниел Поденс пък е под въпрос и ще премине късен преглед.

Гуардиола ще има проблем в защитата до края на сезона, след като той потвърди, че остатъка от срещите пропускат бранителите Рубен Диаш, Кайл Уокър и Джон Стоунс, или трима от неговите титуляри. Може да се твърди, че те са дори четирима като се има предвид арестуването на Бенджамин Менди и проблемите му със закона, продължили целия сезон.

Поради това ще видим отново Жоао Кансело на десния флант, Зинченко от ляво, и нетипичната двойка на Лапорте и Фернандиньо, като само Нейтън Аке е резерва за една от позициите на изброените.

Манчестър Сити спечели 21 от последните 25 кръга. В последните 3 поред тимът вкара по най-малко 4 гола. Сити има 5 сухи мрежи поред като гост и спечели 3 поредни мача с Уулвс.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Манчестър Сити 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Фернандиньо
Лапорте
Кансело
Зинченко
Брюйне
Родри
Силва
Марез
Жезус
Фоден
Хи-Чан
Хименез
Марсал
Мутиньо
Невеш
Дендонкер
Джони
Саис
Коади
Боли
   
Са
 
Уулвс (Бруно Лаге)

Обоснована прогноза: Уулвс - Ман Сити 1:3

  Сподели
746