Анонс на 35-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 35-ти кръг от Висшата лига

Брентфорд - Саутхемптън
Стадион: Брентфорд Къмюнити Стейдиъм
Дата: 07.05.2022 г.
Час: 17:00 ч.

След три поредни победи Брентфорд понижи представянето до равен, а последно и отстъпи на Манчестър Юнайтед в може би най-доброто представяне на "червените дяволи" за Ралф Рангник. 

Саутхемптън понесе третата си загуба в последните шест след 2:1 от Кристъл Палас миналата седмица. "Светците" имат само 3 победи от 17 опита като гост този сезон. И двата отбора тук обаче имат по 40 точки в класирането и реална цел до края на кампанията няма.

Брентфорд не допусна гол в последните си 3 домакинства. Саутхемптън не спечели в 5 поред като гост, но и не загуби в 5 поред на гости на Брентфорд.

Прогноза: Брентфорд - Саутхемптън 1:1

 

Кристъл Палас - Уотфорд
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 07.05.2022 г.
Час: 17:00 ч.

След като четири срещи нямаше победа Кристъл Палас спечели с 2:1 над Саутхемптън. 4 мача преди края тимът е на 2 точки от горната половина на класирането.

Уотфорд почти гарантирано ще изпадне след последната загуба от прекия съперник на дъното Бърнли с 1:0. 12 точки са нужни за достигане на линията за спасение, и тимът има да играе точно за 12 точки до края на сезона, като може да се предположи, че няма да ги постигне.

Уотфорд загуби 5 мача поред и има доста проблеми с липсващи играчи. Кристъл Палас запази 3 поредни сухи мрежи у дома и е фаворит тук.

Прогноза: Кристъл Палас - Уотфорд 2:0

 

Бърнли - Астън Вила
Стадион: Търф Моор
Дата: 07.05.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Бърнли постигна равен и 3 поредни победи за да се отдалечи от опасната зона, но с 34 точки заедно с Лийдс тимът е само 2 над Евертън и 18-ата позиция, която ще потопи един от тези три отбора до края. И трите отбора ще трябва да дадат всичко за да спечелят всяка точка пред тях.

Астън Вила има 40 точки и изглежда сравнително добре за спасението. Стивън Джерард обаче има амбиции за по-високо класиране. 

За Бърнли все още може да отсъстват до 6 човека, което ще затрудни тима, но позитивна новина е 3-те поредни победи у дома. Формата на Вила напоследък не е убедителна, докато домакините са сред отборите, които набраха скорост.

Прогноза: Бърнли - Астън Вила 1:0

 

Лестър Сити - Евертън
Стадион: Кинг Пауър
Дата: 08.05.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Лестър напусна Лигата на конференциите в четвъртък след две загуби на полуфиналите от Рома. Сега целта ще е веднага да се поправи поредицата от 4 срещи без успех. У дома "лисиците" нямат загуба в 6 срещи поред. 

Евертън повдигна самочувствието миналата седмица след победа с 1:0 над Челси, но тимът все още е в опасната зона с 2 точки под Лийдс и Бърнли. "Карамелите" нямат победа в 14 поред на гости и последните 7 бяха загубени извън дома.

Откъм състави, само Ндиди и Бертран са аут за домакините, докато гостите не разчитат на Таунсенд, Годфри и Патерсън. Под въпрос е Ришарлисон, който напусна контузен последната среща.

Евертън допусна по най-малко 2 гола в 7 поредни гостувания, които бяха загубени. Лестър показва добра форма у дома, но Евертън не загуби последните 5 мача срещу този съперник.

Прогноза: Лестър Сити - Евертън 2:2

 

Норич Сити - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Кероу Роуд
Дата: 08.05.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Норич потвърди изпадането след последната загуба с 2:0 от Астън Вила, и сега целта може да е само тимът да не завърши последен. "Канарчетата" няма да играят под напрежение след потвърждаването на изпадането, но противникът не е лек.

Уест Хем прекрати приключението си в Европа на полуфиналите на Лига Европа срещу Айнтрахт, където за нещастие тимът игра с човек по-малко дълго време. "Чуковете" ще търсят връщане към победите след 4 без успех.

Норич загуби 9 от последните 11 мача в лигата. В тези 11 домакините допуснаха по най-малко 2 гола. Уест Хем има 4 загуби в лигата поред на гости, но здравето е перфектно и ще се търси подобрение. Уест Хем има 3 поредни победи над Норич.

Прогноза: Норич Сити - Уест Хем Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
660