Ман Сити ще хвърли всички сили срещу Нюкасъл


И. Ангелов

Ман Сити ще хвърли всички сили срещу Нюкасъл

Манчестър Сити - Нюкасъл Юнайтед
Стадион: Етихад
Дата: 08.05.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Манчестър Сити претърпя исторически обрат в Шампионска лига и напусна отново състезанието след като Реал Мадрид обърна в края "гражданите" на "Сантиаго Бернабеу". Така единственото състезание в оставащите до края срещи на Сити е Висшата лига, където тимът води с 1 точка на Ливърпул при 4 оставащи мача. До началото на този двубой Ливърпул може и да е превзел първото място с по-ранната си среща.

Нюкасъл загуби с 1:0 именно от Ливърпул в последния кръг и така прекрати добрата поредица от 4 победи. "Свраките" имат 12 поредни поражения от Сити, но формата през 2022 година не изключва подобрение, след като само тимът на Юрген Клоп има повече точки за годината от този на Нюкасъл.

В двата състава проблемите не са много, като при домакините Кайл Уокър се контузи срещу Реал и ще липсва заедно с вече контузения Джон Стоунс. При гостите продължават да липсват Трипиър, Уилсън и Фрейзър. Под въпрос е Фабиан Шар.

Ман Сити има 20 победи в последните 24 мача в лигата. В последните 6 кръга тимът вкара по най-малко 2 гола на всеки съперник.

Прогноза: Манчестър Сити - Нюкасъл Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Нюкасъл (Еди Хау)
 
Дубравка
   
Ласелъс
Бърн
Крафт
Таргет
Бруно
Шелви
Уилок
Алмирон
Максимен
Жоелинтон
Фоден
Жезус
Марез
Гюндоган
Фернандиньо
Брюйне
Зинченко
Кансело
Лапорте
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Нюкасъл 2:1

  Сподели
666