Брайтън ще затрудни Ман Юнайтед


И. Ангелов

Брайтън ще затрудни Ман Юнайтед

Брайтън - Манчестър Юнайтед
Стадион: АМЕКС
Дата: 07.05.2022 г.
Час: 19:30 ч.

Брайтън загуби само веднъж насред последните си 6 мача, като последно тимът постигна най-добрата си победа като гост за сезона с 3:0 над Уулвс. Формата в последните 5 кръга е далеч по-добра от тази на противника от този кръг, но статистиката у дома не е блестяща. Брайтън няма победа у дома от Боксинг дей, вече 8 кръга поред.

Манчестър Юнайтед показа различно лице и убедително се разправи с Брентфорд на "Олд Трафорд" последно с 3:0. Това бе най-доброто представяне при Ралф Рангник, но то идва прекалено късно за кампанията и за момента е неясно може ли този стил и хъс да продължи до края на кампанията и след това. Несъмнено победата е постижима с показаното в последния кръг, но вече няколко пъти през сезона "червените дяволи" се проваляха след показано подобрение.

Откъм състави, при домакините Тарик Лампти успя да се появи само като резерва последно и сега се очаква отново да е сред титулярите след завръщането си от травма. Сармиенто и Модер са контузени, а Енок Мвепу е поставен под въпрос.

При Юнайтед под въпрос остават Хари Магуайър и Уан-Бисака. Пол Погба и Люк Шоу са с контузии. Единсон Кавани и Фред се завърнаха от травмите си и ще могат да вземат участие.

Манчестър Юнайтед спечели 7 поредни мача с Брайтън във всички турнири. В последните 8 между тези отбори Юнайтед вкара по най-малко 2 гола на Брайтън. Последните 4 гостувания на "червените дяволи" обаче бяха загубени.

Прогноза: Брайтън - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Варан
Линдельоф
Далот
Телес
Фред
МакТоминей
Еланга
Бруно
Мата
Роналдо
Тросар
Уелбек
Алистър
Кукурела
Кайседо
Бисума
Лампти
Уебстър
Дънк
Фелтман
   
Санчез
 
Брайтън (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Брайтън - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
502