Челси ще подобри актива си с Ман Юнайтед


И. Ангелов

Челси ще подобри актива си с Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Челси
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 28.04.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Манчестър Юнайтед спечели само веднъж в последните си пет мача, и то беше срещу последния в класирането на Висшата лига - Норич, който също вкара 2 гола на Давид Де Хеа и спокойно можеше да вземе точки от "червените дяволи". Юнайтед изчаква края на сезона и в момента изглежда няма амбиции за топ 4 след загубите поред от Ливърпул и Арсенал.

Челси също отстъпи на Арсенал с 4:2, но се поправи последно в дербито с Уест Хем, което спечели минимално в неделя. При победа на "Олд Трафорд" "сините" ще застанат на 8 точки над преследвачите на третото място. 

В двата тима има известни проблеми с липсващи играчи. Погба, Кавани, Шоу и Гринууд продължават да липсват при домакините, докато Фред е под въпрос. Срещу Арсенал като резерва бе оставен критикуваният в медиите Хари Магуайър, но това не повлия позитивно на защитата.

Ковачич, Чилуел и Хъдсън-Одой са контузените при гостите, докато под въпрос са Рудигер и Джеймс от защитата. В неделя бе потвърдено, че Рудигер ще напусне отбора през лятото, като Томас Тухел може да реши да търси заместници още в тази кампания.

Последните 3 срещи между тези отбори бяха равенства. Челси обаче вкара по най-малко 3 гола в 3 гостувания поред в лигата. С 4 поредни победи на гости "сините" са в много по-добра форма от противника, макар Юнайтед да не загуби 7 кръга у дома поред. 

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Джеймс
Силва
Рудигер
Лофтъс-Чийк
Канте
Жоржиньо
Алонсо
Маунт
Хаверц
Вернер
Санчо
Роналдо
Еланга
Бруно
Матич
МакТоминей
Телес
Далот
Магуайър
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Олд Трафорд)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси 1:2

  Сподели
805