Ман Сити няма да има проблем с Уотфорд


И. Ангелов

Ман Сити няма да има проблем с Уотфорд

Манчестър Сити - Уотфорд
Стадион: Етихад
Дата: 23.04.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити отново върна първото си място на точка над Ливърпул с победата с 3:0 през седмицата над Брайтън. "Гражданите" спечелиха последните две домакинства срещу Уотфорд с общ резултат от 16:0, поради което се очаква рутинна победа и в този случай, а освен всичко мениджърът Пеп Гуардиола предупреди, че ако до края на сезона отборът му пропусне да спечели дори 2 точки, това ще доведе до титла за Ливърпул.

Уотфорд загуби 5 от последните си 6 мача и поради това започва кръга от позиция в опасната зона. По дефанзивни показатели обаче тимът заема изненадващо девета позиция в лигата. 

Откъм състави, ситуацията при домакините отново е по-добра. Уокър е единственият с проблем, а под въпрос са Аке и Стоунс. Ключовият Рубен Диаш се върна на полувремето в последната среща на тима след повече от 6 седмици отсъствие.

Уотфорд не може да разчита на Кучо Ернандез, Дани Роуз, Николас Нкулу, Уилям Трост-Еконг, Франсиско Сиералта и Квадво Баа. Играчът на сезона за тима Еманюел Денис вкара в последния кръг първи гол от близо два месеца суша.

Манчестър Сити има 14 победи над Уотфорд поред. В тях "гражданите" вкараха по най-малко 2 гола. Уотфорд не вкара гол в 5 от последните 7 като гост.

Прогноза: Манчестър Сити - Уотфорд 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уотфорд (Рой Ходжсън)
 
Фостър
   
Кабаселе
Самир
Фемениа
Камара
Сисоко
Лауза
Куцка
Сар
Педро
Денис
Грилиш
Стърлинг
Жезус
Гюндоган
Фернандиньо
Брюйне
Зинченко
Кансело
Лапорте
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Уотфорд 3:0

  Сподели
421