Арсенал ще се наложи над Ман Юнайтед


И. Ангелов

Арсенал ще се наложи над Ман Юнайтед

Арсенал - Манчестър Юнайтед
Стадион: Емирейтс
Дата: 23.04.2022 г.
Час: 14:30 ч.

След поредицата от три загуби, която беше на път да унищожи шансовете на Арсенал за класиране в топ 4, тимът изненада мнозина с успеха 4:2 на гости на Челси, с който Тотнъм бе изравнен на позицията. В момента разликата с "шпорите" е само по голове.

Манчестър Юнайтед се намира само на 3 точки от Арсенал, но има мач повече и с оглед формата на отбора трудно може да се очаква "червените дяволи" да се върнат в борбата. Тимът на Рангник не показва нищо на терена и последно бе унизен за пореден път от Ливърпул с 4:0. 

Откъм състави, при домакините Партей и Тиърни продължават да лекуват травми. Лаказет е на линия, но може би Нкетиа ще го държи резерва след двата гола срещу Челси.

При Юнайтед с контузия ще липсва Пол Погба, който напусна рано последната среща. Аут са още Фред, Кавани, Шоу и Варан. Кристиано Роналдо тренира с тима след като пропусна последния мач по лични причини.

Арсенал не допусна гол в 5 от последните 7 домакинства срещу Юнайтед. Последната среща между двата отбора бе спечелена от "червените дяволи" с 3:2, но това бе под краткото ръководство на Майкъл Карик, който се представи отлично. С 3 поредни загуби на гости се очаква нов слаб резултат за Рангник след обявяването на заместника му Ерик Тен Хаг.

Прогноза: Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Далот
Телес
Бруно
Матич
МакТоминей
Еланга
Роналдо
Санчо
Нкетиа
Роу
Одегор
Сака
Шака
Елнени
Таварес
Соарес
Габриел
Уайт
   
Рамсдейл
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:1

  Сподели
739