Анонс на 32-ри кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 32-ри кръг от Висшата лига

Тотнъм - Брайтън
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 16.04.2022 г.
Час: 14:30 ч.

Тотнъм повиши изключително представянията си и се превърна във фаворит за топ 4 позицията зад трите лидера в кампанията. Последно тимът направи четвърта поредна победа срещу Астън Вила, а у дома тимът е на поредица от 3 победи, в които вкара 13 гола.

Брайтън също помогна на положението на "шпорите" след като нанесе една от трите загуби на Арсенал в последните 4 кръга с 2:1 на "Емирейтс". Гостите имат 7 загуби поред в Лондон срещу Тотнъм обаче.

Тотнъм вкара по най-малко 2 гола в 7 поредни кръга. С 6 победи в тези срещи тимът е голям фаворит.

Прогноза: Тотнъм - Брайтън 2:0

 

Уотфорд - Брентфорд
Стадион: Викъридж Роуд
Дата: 16.04.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Уотфорд загуби 4 пъти в последните 5 кръга и така се намира на предпоследната позиция на 6 точки под линията за спасение. От декември насам тимът загуби и 9-те си срещи пред своята публика.

Брентфорд спечели 4 от последните 5 кръга в лигата и се отдалечи от опасната зона. "Пчеличките" най-вероятно ще играят в елита и догодина, като в случая се очаква да се възползват от формата на противника за да подобрят още позицията си.

В последните 3 домакинства Уотфорд допусна по най-малко 3 гола. Брентфорд спечели всички 4 срещи откакто Кристиан Ериксен подписа и заигра като титуляр. Очаква се това да продължи.

Прогноза: Уотфорд - Брентфорд 0:2

 

Уест Хем Юнайтед - Бърнли
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 17.04.2022 г.
Час: 16:15 ч.

Уест Хем ще играе с голяма увереност след достигането през седмицата на полуфиналите на Лига Европа след впечатляваща победа в Лион с 3:0. Проблемът в тази фаза на сезона е как Дейвид Мойс ще запази свежест в играчите си.

Бърнли пропада в таблицата и загуби пряка битка с последния Норич, което доведе до уволнението на най-дълго служещия мениджър в лигата - Шон Дайш, който водеше тима 10 години. 8 кръга преди края тимът е на 4 точки под линията за спасение.

Бърнли допусна по най-малко 2 гола в 6 поредни кръга, като не вкара в 5 от тези мачове. Уест Хем спечели 3 поред у дома и е фаворит.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Бърнли 2:1

 

Нюкасъл Юнайтед - Лестър Сити
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 17.04.2022 г.
Час: 16:15 ч.

Нюкасъл бе на поредица от 3 загуби но последно надви Уулвс с 1:0. Тимът на Еди Хау обаче вече се отдалечи на 10 точки над опасността при 7 кръга до края. 

Лестър ще играе с настроение в този мач след като обърна ПСВ в Лигата на конференциите в Европа през седмицата за да достигне полуфиналите. "Лисиците" имат 4 победи в последните 6 във Висшата лига, но и тук ще започне да се натрупва умора. Към това ще допринесат контузиите на Варди, Ндиди, Бертран и Уорд.

Нюкасъл има 4 поредни победи у дома. Лестър спечели 5 от последните 6 гостувания срещу този съперник. Очаква се атрактивен двубой в този случай.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Лестър Сити 2:2

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
613