Ман Юнайтед ще надвие Евертън


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надвие Евертън

Евертън - Манчестър Юнайтед
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 09.04.2022 г.
Час: 14:30 ч.

Евертън загуби с 3:2 през седмицата битката с един от другите оцеляващи Бърнли, като в момента се намира само на 1 точка от опасността. Това би трябвало да е пределна мотивация за момчетата на Франк Лампард, които продължават да имат големи проблеми.

Манчестър Юнайтед не може да постигне нещо значимо до края на сезона и това бе видно в играта с Лестър и 1:1, където тимът за късмет получи точка поради отменен гол в края на Мадисън. Битка за топ 4 ще бъде реалност за "червените дяволи" само при спад във формата на останалите кандидати за позицията.

Откъм състави, при домакините проблемите продължават с липсите на Мина, Таунсенд, Дейвис, Сигурдсон, Гомес и Патерсон. Дони ван де Бек пък не може да играе поради условията на наема от Юнайтед. Шеймъс Коулман почиваше последно и ще се върне в тима.

При гостите Кристиано Роналдо може да се завърне след болест, но е под въпрос. Кавани лекува травма и Шоу е под въпрос. Ралф Рангник премести Хари Магуайър в дясната част на централната двойка бранители, и това може би ще остане така занапред, макар да не се видя голяма промяна в качеството на игра. 

Евертън има 6 загуби в последните 7 кръга. Юнайтед не загуби 7 поредни срещи с Евертън и се очаква да не го направи в този най-лош период за противника от много години насам.

Прогноза: Евертън - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Магуайър
Варан
Далот
Телес
МакТоминей
Бруно
Фред
Рашфорд
Роналдо
Санчо
Калвърт-Люин
Ришарлисон
Айуоби
Гордон
Дукуре
Алан
Кени
Коулман
Кийн
Холгейт
   
Пикфорд
 
Евертън (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Евертън - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
726