Челси ще отстъпи и на Реал Мадрид


И. Ангелов

Челси ще отстъпи и на Реал Мадрид

Челси - Реал Мадрид
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 06.04.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Челси изненадващо загуби с 4:1 у дома от градския съперник Брентфорд в събота и така прекрати поредицата от шест победи. Изненадата, която бе по-голяма от резултата обаче беше показаната игра. Сега тимът се връща в ШЛ, където срещна този съперник и на полуфиналите миналата година, където спечели на "Стамфорд Бридж" с 2:0.

Реал Мадрид също допусна 4:0 наскоро в дербито с Барселона, но отговори с 2:1 над Селта. "Белия балет" спечели последните 3 гостувания в Ла Лига, но в Европа последно отстъпи в Париж срещу ПСЖ през февруари. 

В двата тима няма много проблеми, като Бен Чилуел ще пропусне остатъка от сезона за "сините". Пулисич и Хъдсън-Одой са хората под въпрос. Томас Тухел вероятно ще промени нещо от срещата с Брентфорд, където заложи на четирима в защита и катастрофира. Вероятно е да видим отново трима централни срещу силното нападение на противника.

При Реал контузен е Азар, а под въпрос - Иско. Ферлан Менди и Касемиро се връщат от наказание и могат да играят на левия бек и средата на терена, съответно. 

Челси и Реал имат по 5 победи в последните 6 мача в ШЛ. Челси вкара по най-малко 2 гола в последните 4 в ШЛ, а Реал - в 5 от последните 6 в ШЛ. Предстои да видим дали "сините" ще имат време да променят нещо от последното шокиращо представяне, или проблемите извън клуба вече влияят на играчите.

Прогноза: Челси - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Алаба
Карвахал
Менди
Модрич
Касемиро
Кроос
Асенсио
Бензема
Винисиус
Маунт
Хаверц
Зиеч
Алонсо
Жоржиньо
Канте
Джеймс
Рудигер
Силва
Кристенсен
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
918