Фулъм ще опита да си тръгне с точка от Олд Трафорд


Т. Михайлов

Фулъм ще опита да си тръгне с точка от Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед - Фулъм
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 09.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Марк Джоунс


Запътилият се към рекордна 19-та титла във Висшата лига тим на Манчестър Юнайтед посреща лондонския Фулъм на своя “Олд Трафорд” в двубой от 32-ия кръг на Висшата лига. До този момент “червените дяволи” са почти безгрешни пред собствена публика, но срещата с “котиджърс” идва между двата мача с Челси в Шампионската лига, които ще отнемат от вниманието на Рууни и компания.

Първият двубой със “сините” мина изключително добре за Юнайтед, който записа първи успех от 9 години на “Стамфорд Бридж”. Минималната победа с 1:0 обаче не дава никакви гаранции, че тимът на Сър Алекс ще продължи в следващия етап, а реваншът е твърде скоро. В последния кръг на Висшата лига “червените дяволи” направиха феноменален обрат от 0:2 до 4:2 срещу Уест Хем като веднага след това преките им конкуренти за титлата Арсенал и Челси се издъниха. Програмата на Юнайтед до края обаче не е лека, а за да е сигурна титлата ще трябват 6 победи.

Фулъм започна трудно този сезон, но Марк Хюз успя да вдигне отбора, който вече е 10-ти с 38 точки. В последните си 7 мача лондончани имат само една загуба – от Евертън, но преди това постигнаха равенства с целещите се нависоко Челси и Манчестър Сити. В миналия кръг “черно-белите” разбиха с 3:0 Блекпул и запътиха “мандарините” към Чемпиъншип. 2 победи до края би трябвало да са абсолютна гаранция, че финалистът от Лига Европа през миналата година ще играе елитен футбол и в следващия сезон.

Уейн Рууни е наказан за 2 мача, заради бурната си радост при третия гол срещу Уест Хем. Това ще даде добър шанс на Димитър Бербатов да натрупа още някой гол върху сметката си и да запази лидерската позиция сред голмайсторите в Англия. Възможно е Нани и Скоулс да вземат участие, след като бяха на пейката срещу Челси. Вероятно няма да се рискува със здравето на Рио Фърдинанд, тъй като срещу Челси се видя неговото значение за защитата на отбора.

Боби Замора вероятно ще започне като титуляр, след като вкара два гол на Блекпул веднага след завръщането си от контузия, оставила го извън игра за дълго. Марк Хюз няма проблеми с други контузени и наказани и ще може да заложи на най-доброто срещу бившия си тим.

Фулъм е в добра форма и ще затрудни Манчестър Юнайтед, който води битка на три фронта и вероятно ще потърси успеха по възможно най-икономичен начин. Това може да изиграе лоша шега на Сър Алекс Фъргюсън. Няма да го има и вдъхновителя на тима Уейн Рууни. Разбира се класата на Бербатов е достатъчна за успех, но любителите на риска могат да потърсят знак Х.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

12 март Манчестър Юнайтед - Арсенал 2:0 (ФА Къп)
15 март Манчестър Юнайтед - Марсилия 2:1 (Шампионска лига)
19 март Манчестър Юнайтед - Болтън 1:0 (Висша лига)
02 април Уест Хем - Манчестър Юнайтед 2:4 (Висша лига)
06 април Челси - Манчестър Юнайтед 0:1 (Шампионска лига)

Фулъм:

20 февруари Фулъм - Болтън 0:1 (ФА Къп)
27 февруари Манчестър Сити - Фулъм 1:1 (Висша лига)
05 март Фулъм - Блекбърн 3:2 (Висша лига)
19 март Евъртън - Фулъм 2:1 (Висша лига)
03 април Фулъм - Блекпул 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Фулъм

44 мача
27 победи за Манчестър Юнайтед
10 равенства
7 победи за Фулъм
Голова Разлика: 102:52 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.44
Равен - 4.33
Фулъм - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Юнайтед - 1.44
Равен - 4.00
Фулъм - 7.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189