Бирмингам ще си тръгне с празни ръце от Иууд Парк


П. Пенков

Бирмингам ще си тръгне с празни ръце от Иууд Парк

Блекбърн - Бирмингам
Стадион: "Ииуд Роуд", Блекбърн
Дата: 09.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой

Блекбърн Роувърс приема Бирмингам на стадион "Иууд Парк", в двубой от 32-я кръг от английската Висша лига. Домакините регистираха две поражение и две поражение в последните четири срещи, които изиграха от Висшата лига. Това се отрази на тяхната позиция в класирането, като след 32-я кръг състава на Стив Кийн е 14-ти, само на две точки от опасната зона. Двете загуби бяха записани в края на месец на февруари и началото на месец март, когато Блекбърн не успя да се противопостави при гостуванията си на Астън Вила и Фулъм. Две седмици след мача на "Крейвън Котидж", Блекбърн регистира равенство 2:2 срещу Блекбърн пред собствена публика на "Иууд Парк". В последната среща, която беше само преди седмица, Роувърс записа ново реми, този път при гостуването им на Арсенал, като по този начин намалиха шансовете на лондончани за спечелване на титлата през този сезон.

Халфът на Блекбърн Стивън Нзонзи ще трябва да изтърпи наложеното му наказани за 3 срещи. Въпреки това, бранителя Гаел Живе е на разположение след наказанието си, докато Мортен Гамст Педерсен се възстанови от вирусното заболяване, което му попречи да се включи преди седмица срещу Арсенал. Лошата новина за Блекбърн е, че Винс Грела ще пропусне остатъка от кампанията, поради контузия в Ахилеса, докато съотборника му Кейт Андрюс все още е на около седмица от пълното си възстановяване от травма в слабините.

Бирмингамци пък заемат позиция точно под съперника си Блекбърн, като състава на Алекс Маклийш притежава еднакъв актив от точки, но е и с мач по-малко в своя актив. Бирмингам сложи край на лошото си представяне във Висшата лига през последните седмици, когато преди седмица постигна победа с 2:1 у дома над Болтън Уондърърс. Така сините се реваншираха на феновете си за пораженията, които претърпя тима срещу Уест Бромич и Уигън.

Крилото на Бирмингам Дейвид Бентли и бранителя Марти Яранек отпаднаха за гостуването на Блекбърн, този кръг. Бившият играч на Роувърс - Бентли страда от болки в слабините, докато Яранек не се възстановил от операцията, на която се подложи. Голмайсторът Никола Жигич и съотборника му Обафеми Мартинс са под съмнение за срещата, поради леки травми. Джеймс МакФадън и Скот Дан са аут, поради контузии съответно в коляното и в прасеца, като има опасност да пропуснат остатъка от сезона.

Блекбърн Роувърс спечелиха само две точки от възможни девет у дома, докато Бирмингам загуби 3 от възможни 4 преди да победи Болтън Уондърърс.

Прогноза: Блекбърн - Бирмингам 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:

12 февруари Блекбърн - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)
26 февруари Астън Вила - Блекбърн 4:1 (Висша лига)
05 март Фулъм - Блекбърн 3:2 (Висша лига)
19 март Блекбърн - Блекпул 2:2 (Висша лига)
02 април Арсенал - Блекбърн 0:0 (Висша лига)

Бирмингам:

05 март Бирмингам - Уест Бромич 1:3 (Висша лига)
09 март Евъртън - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
12 март Бирмингам - Болтън 2:3 (ФА Къп)
19 март Уигън - Бирмингам 2:1 (Висша лига)
02 април Бирмингам - Болтън 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Бирмингам

74 мача
29 победи за Блекбърн
17 равенства
28 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 143:124 за Блекбърн


Коефициенти от bet365:
Блекбърн - 2.00
Равен - 3.30
Бирмингам - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Блекбърн - 2.00
Равен - 3.25
Бирмингам - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
159