Уулвс ще спечели точка срещу Евертън


П. Пенков

Уулвс ще спечели точка срещу Евертън

Уулвърхемптън - Евъртън
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 09.04.2011
Час: 14:45
Съдия: Фил Дауд

В първи двубой от съботния ден от 32-я кръг от английската Висша лига, Уулвърхемптън Уондърърс приема Евертън на стадион "Молиню". Домакините продължават да заемат позиция в зоната на изпадащите, като в момента състава на Мик Макарти заема предпоследната 19-то място с актив от 32 точки. В последната среща, която изиграха вълците преди паузата, поради двубоите на национално равнище, Уулвърхемптън записа трудна победа при гостуването си на Астън Вила, като единственото попадение за гостите беше дело на халфа Матю Джарвис, което беше четвъртото му попадение през настоящия сезон във Висшата лига. Само преди седмица вълците изиграха 32-та си среща от английското първенство, която загуби с 4:1 при визитата си на Нюкасъл Юнайтед, в която състава на Мик Макарти не показа достатъчно победен дух, с който да си осигури оставане в елита и през следващата кампания.

Нападателят на Уулвс Стивън Флетчър е готов да се включи отново в игра. Флетчър пропусна част от тренировъчните занимания на тима през седмицата, поради проблеми с прасеца, но мениджъра Мик Макарти увери, че той е готов за игра. Кевин Дойл, Роналд Зубар и Дейв Едуардс остават дългосрочно отсъстващи, докато Адлен Гуердиура ще отсъства от терените в продължение на шест месеца.

Съперникът им Евертън заема далече по-комфортната седма позиция във временното класиране, като тима се надява да финишира сезона на място, което ще осигури участие на карамелите в турнира Лига Европа през следващия сезон. В момента съставът на Дейвид Мойс притежава актив от 41 точки, с 4 точки по-малко от шестия Ливърпул и с 9 по-малко от петия Тотнъм, което е мач по-малко от двата мърсисайдски клуба. През последните два изминали кръга от първенството, карамелите успяха да добавят още 4 точки в актива си. Три от бяха бяха спечелени при домакинството им на Фулъм, когато карамелите надиграха котиджърс с крайното 2:1, а преди седмица, отново пред собствена публика, Евертън регистрира равенство 2:2 срещу Астън Вила.

Шийнъс Коулмън, Джак Родуел и Тим Кейхил са под съмнение за двубоя с Уулвърхемптън, докато Виктор Аничебе получи контузия по време на мач с националния отбор. Плеймейкърът на Евертън Микел Артета остава аут, поради разтежение, докато Луис Саха и Маруан Фелани са дългосрочно отсъстващи.

Прогноза: Уулвърхемптън - Евертън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:

20 февруари Уест Бромич - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
26 февруари Уулвърхемптън - Блекпул 4:0 (Висша лига)
06 март Уулвърхемптън - Тотнъм 3:3 (Висша лига)
19 март Астън Вила - Уулвърхемптън 0:1 (Висша лига)
02 април Нюкасъл - Уулвърхемптън 4:1 (Висша лига)

Евъртън:

01 март Евъртън - Рединг 0:1 (ФА Къп)
05 март Нюкасъл - Евъртън 1:2 (Висша лига)
09 март Евъртън - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
19 март Евъртън - Фулъм 2:1 (Висша лига)
02 април Евъртън - Астън Вила 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Евъртън

117 мача
40 победи за Уулвърхемптън
23 равенства
54 победи за Евъртън
Голова Разлика: 195:163 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 2.60
Равен - 3.25
Евъртън - 2.80

Коефициенти от Offsidebet:
Уулвърхемптън - 2.55
Равен - 3.20
Евъртън - 2.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137