Анонс на 29-ти кръг от Висшата лига (отложени срещи)


И. Ангелов

Анонс на 29-ти кръг от Висшата лига (отложени срещи)

Уулвърхемптън Уондърърс - Лийдс Юнайтед
Стадион: Молиню
Дата: 18.03.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Уулвс бе на поредица от три загуби но се поправи с поредни победи над Уотфорд и Евертън за да прескочи дори Тотнъм в таблицата до осмо място. У дома формата на "вълците" не впечатлява особено с 3 победи и 2 загуби от последните 5.

Лийдс прекрати поредицата от 6 загуби по драматичен начин с късния гол на Джо Гелард за 2:1 срещу Норич в неделя. Така ситуацията с пропадането към дъното се подобри, а самочувствието трябва да бъде използвано за подобряване на формата на гости където виждаме 3 поредни загуби и 10 допуснати гола в тях. Тима продължава да има и доста здравословни проблеми.

Лийдс не успя да вкара гол в последните си 3 мача на гости в лигата. Уулвс не загуби последните 6 срещи с Лийдс и в дефанзивен план този сезон се представя добре.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Лийдс Юнайтед 1:0

 

Лестър Сити - Брентфорд
Стадион: Кинг Пауър
Дата: 20.03.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Лестър загуби от Рен с 2:1 в четвъртък но все пак продължи напред в Лигата на конференциите в Европа след като в първата среща надви френския тим с 2:0. Победата дойде на цената на нови контузии и сега ще отсъстват и Уилфред Ндиди, и Марк Олбрайтън.

Те се присъединяват към хората с вече здравословни проблеми - Кастан, Бертран, Варди, Еванс, Сьоюнджу, Дака, Перейра и Сумаре.

Брентфорд поправи формата си напоследък с поредни победи, като това съвпадна като период с връщането в игра на Кристиан Ериксен и подобрението на Иван Тоней в нападение. Тимът е в добро здраве и настроение в момента.

Лестър има 3 поредни победи над Брентфорд във всички турнири. Липсата на много имена при домакините и подобрението при гостите обаче може да промени статистиката.

Прогноза: Лестър Сити - Брентфорд 0:1

 

Тотнъм - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 20.03.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Тотнъм и Уест Хем са равни по точки в класирането и "чуковете" заемат по-горната шеста позиция само заради по-добра голова разлика. Гостите имат и мач повече от противника, обаче.

Тотнъм се поправи след загубата от Манчестър Юнайтед с убедително представяне и 2:0 на гости в Брайтън в последната седмица. 

Уест Хем ще има нова увереност след като даде всичко през седмицата в Лига Европа срещу Севиля и обърна резултата от първата среща в своя полза за прогрес в турнира. 120-те изиграни минути ще означават обаче натрупана умора.

Тотнъм вкара по най-малко 2 гола в 7 от последните 8 кръга, като новото попълнение на фланга Кулушевски неизменно участва в създаването и вкарването на попадения за тима от дебюта си. Тотнъм вкара и по най-малко 2 гола на Уест Хем в последните 3 домакинства срещу този отбор.

Победителят от тази среща ще прескочи Манчестър Юнайтед до петото място в таблицата и може би Арсенал за топ 4, ако "артилеристите" загубят от Астън Вила по-рано в кръга.

Прогноза: Тотнъм - Уест Хем Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
629