Челси ще охлади устрема на Нюкасъл


И. Ангелов

Челси ще охлади устрема на Нюкасъл

Челси - Нюкасъл Юнайтед
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 13.03.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Челси може би имаше някои трудности, но се справи с Норич последно с 3:1 за да утвърди третото място в таблицата. Това бе четвърта поредна победа в лигата и формата при Томас Тухел отново се подобрява.

Сега обаче пристига голямо предизвикателство в лицето на възродения след зимната пауза Нюкасъл. Гостите бяха в опасност, но сега са на 10 точки над дъното след като насъбраха 6 победи в последните 7 кръга, последно обръщайки вдъхновения Саутхемптън. "Свраките" не спират да изумяват в последните седмици и със сигурност ще затвърдят устрема си с позитивен изход от "Стамфорд Бридж".

Откъм състави, при домакините Рийс Джеймс отново се контузи, докато Тухел потвърди, че Бен Чилуел няма да се появи до края на кампанията. Алонсо, Азпиликуета, Пулисич и Одой са под въпрос с различни проблеми, като Саул се появи на нетипична позиция на ляв бек последно и игра добре.

При гостите след като голямата зимна покупка Киеран Трипиър се контузи наскоро, сега и Бруно Гимараеш бе сменен принудително в пълния си дебют след като вкара и невероятен гол. Той е под въпрос заедно с Жоелинтон и Фрафт. Калъм Уилсън и Федерико Фернандез продължават да лекуват контузии.

Челси има 9 поредни победи у дома над Нюкасъл. В 8 от тях домакините вкараха и по най-малко 2 гола. Сега обаче формата на гостите е много различна и гостите вкараха по най-малко 2 гола в 3 поредни кръга, в които впечатлиха. И двата тима се представят добре, като липса на някои имена за Нюкасъл може да повлияе на играта им.

Прогноза: Челси - Нюкасъл Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Нюкасъл (Еди Хау)
 
Дубравка
   
Шар
Бърн
Манкило
Таргет
Гимараеш
Шелви
Жоелинтон
Мърфи
Ууд
Максимен
Маунт
Хаверц
Зиеч
Ковачич
Жоржиньо
Канте
Саул
Кристенсен
Рудигер
Силва
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Нюкасъл 2:1

  Сподели
731