Челси ще доминира в Норич


И. Ангелов

Челси ще доминира в Норич

Норич Сити - Челси
Стадион: Кероу Роуд
Дата: 10.03.2022 г.
Час: 21:30 ч.

Норич трябваше да даде всичко за да победи прекия съперник Брентфорд в последния кръг за да опита да се отлепи от дъното, но това не се случи. Тимът загуби с 3:1 и Дийн Смит получи четвърта поредна загуба, с която може би се изпаряват и надеждите за спасение в елита на Висшата лига.

Челси направи страхотно второ полувреме с Бърнли и вкара 4 гола за победа с 4:0. Сега тимът играе срещу съперник, на гости на който няма загуба от 1994-та.

В двата състава проблемите не са много. Норич обаче няма да може да разчита на Били Гилмор, който е под наем от тима на "сините". Контузени са още Адам Ида и Андрю Омобамиделе, докато Кабак е под въпрос. Срещу Брентфорд като резерва дебютира 18-годишният Джонатан Роу, който асистира и може да получи пълен дебют тук.

При Челси Бен Чилуел продължава да липсва. Под въпрос са Маркос Алонсо и Сезар Азпиликуета. Томас Тухел трябва да мисли за свежестта в тима си след като има два мача в рамките на 3 дни.

Норич няма победа в 33 от последните си 37 мача в лигата. Челси не загуби в 18 срещи с Норич. С 3 поредни победи "сините" са фаворити.

Прогноза: Норич Сити - Челси 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Чалоба
Кристенсен
Рудигер
Джеймс
Ковачич
Жоржиньо
Саул
Зиеч
Лукаку
Вернер
Рашика
Пуки
Саржент
МакЛийн
Руп
Роу
Уилямс
Арънс
Зимерман
Ханли
   
Крул
 
Норич (Дийн Смит)

Обоснована прогноза: Норич - Челси 0:2

  Сподели
478