Ман Сити ще прекъсне серията на Юнайтед на Етихад


И. Ангелов

Ман Сити ще прекъсне серията на Юнайтед на Етихад

Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: Етихад
Дата: 06.03.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Манчестър Сити не показа най-добрата си форма през седмицата и пак надви с 2:0 затруднения Питърбъро от Чемпиъншип във ФА Къп, за да достигне фазата на последните 8 отбора в най-старото състезание. Вече няколко седмици обаче оборотите при "гражданите" спаднаха и Ливърпул се възползва за да се доближи опасно близо до първото им място в класирането на Висшата лига.

Манчестър Юнайтед изненадващо регистрира 3 поредни победи на "Етихад" в последните си гостувания тук. В момента обаче тимът на Ралф Рангник поставя началото на много трудна серия от мачове в календара на "червените дяволи", като надеждите му ще са тимът да е набрал достатъчно увереност след лесната програма при идването му.

В двата състава няма особено много проблеми, като при домакините само Коул Палмър е с травма. Зак Стефен е под въпрос, но той не е титулярният вратар на тима. Джак Грилиш и Габриел Жезус лекуваха травми, но се появиха в последната среща и в момента са опция. Рахим Стърлинг бе съхранен, но головете при него затихнаха със само 1 в последните му 7 мача. Срещу Манчестър Юнайтед англичанинът няма гол в 23 мача в кариерата си.

Гостите ще се надяват Скот МакТоминей да е на линия за срещата след като пропусна два мача по болест. Той е под въпрос заедно с Единсон Кавани. 

Манчестър Сити спечели 15 от последните 17 кръга на Висшата лига. Манчестър Юнайтед няма загуба в последните 8 кръга.

Серията от лесни срещи пред Ралф Рангник приключи и отборът му няма с какво особено да се похвали по отношение на играта, или пък постигнатите резултати. Тимът му често е надиграван от слаба опозиция и Кристиано Роналдо загуби головото докосване в последните седмици. 

Прогноза: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Далот
Шоу
Бруно
МакТоминей
Погба
Еланга
Роналдо
Санчо
Силва
Фоден
Марез
Гюндоган
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Лапорте
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Манчестър Юнайтед 3:1

  Сподели
1060