Ман Юнайтед ще надвие Уотфорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надвие Уотфорд

Манчестър Юнайтед - Уотфорд
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 26.02.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Юнайтед може би ще е доволен след като някак измъкна равенство на гости на Атлетико Мадрид в Шампионска лига при положение, че отправи един единствен удар към края на срещата за 1:1. Тимът ще се върне във Висшата лига и ще продължи опитите за класиране в топ 4 - срещу отбор, който победи отбора на Оле Гунар Солскяер в последния му мач с 4:1 и бе повод за уволнението му.

Рой Ходжсън не започна перфектно начело на Уотфорд. Той спечели само 1 от първите си 5 мача и последно отнесе 4:1 от Кристъл Палас. Откакто тимът надви Юнайтед с 4:1 бяха загубени 11 от 14-те срещи във всички турнири.

Откъм състави, вероятно е да видим някои промени в състава на домакините. Тук Кавани и МакТоминей остават с проблеми. Очаква се Еланга да стартира, и този път да не видим като титуляри едновременно Магуайър, Варан и Линдельоф.

При гостите Нкулу е с контузия, и под въпрос са Етебо, Куцка и Педро. Бен Фостър, Том Клевърли и Джошуа Кинг са бивши кадри на Ман Юнайтед, като Кинг има добър рекорд от 5 гола срещу бившия си отбор.

На "Олд Трафорд" Юнайтед има 8 поредни победи над Уотфорд. В 6 от последните 7 без да допусне гол. Уотфорд не спечели в 12 от последните 13 кръга и се очаква да отстъпи макар домакинът да не показва особено качество напоследък.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уотфорд 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уотфорд (Рой Ходжсън)
 
Фостър
   
Еконг
Кабаселе
Фемениа
Камара
Сисоко
Кайембе
Клевърли
Сар
Кинг
Денис
Санчо
Роналдо
Еланга
Погба
Матич
Бруно
Телес
Далот
Магуайър
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Уотфорд 2:1

  Сподели
588