Ман Юнайтед няма да победи Брайтън


И. Ангелов

Ман Юнайтед няма да победи Брайтън

Манчестър Юнайтед - Брайтън
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 15.02.2022 г.
Час: 22:15 ч.

Манчестър Юнайтед отново загуби точки в преследването на топ 4 след като показа типичното в последната си среща със Саутхемптън - тимът започна агресивно, стигна до гол, след което бе надигран и допусна за крайно 1:1. "Червените дяволи" в момента нямат победа в последните си 3 мача и ги изиграха по еднакъв сценарий, повеждайки във всеки един случай. Ралф Рангник така и не успява да накара отбора си да изиграе второто полувреме на мачовете както първото, като само в 2 случая с новия наставник тимът му вкара повече от гол за цял мач.

Брайтън спечели с 2:0 на гости на Уотфорд в събота и с победа над Юнайтед ще прескочи Тотнъм в класирането, приближавайки европейските позиции. Брайтън има само 4 загуби в лигата този сезон, което е с 2 по-малко от Юнайтед. Греъм Потър загуби само веднъж като гост в кампанията и няма загуба в 6 поред.

Откъм състави, при домакините Алекс Телес се върна от коронавирус и може да замени Люк Шоу в защита. Баили, Матич и Фред са с проблеми, докато Кавани е под въпрос.

При гостите ключовият Ив Бисума се върна в последния мач след Купата на Африка и ще стартира. Мвепу и Сармиенто са контузени тук. Алексис МакАлистър и Леандро Тросар се възстановиха от коронавирус.

Манчестър Юнайтед спечели последните 6 мача поред с Брайтън. Юнайтед няма загуба в 11 от последните 12 кръга. Брайтън няма загуба в 7 поредни кръга.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Брайтън 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брайтън (Греъм Потър)
 
Санчез
   
Фелтман
Дънк
Уебстър
Лампти
Бисума
Модер
Кукурела
Алистър
Мопе
Тросар
Санчо
Роналдо
Рашфорд
Погба
МакТоминей
Бруно
Телес
Далот
Магуайър
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Брайтън 1:1

  Сподели
651