Саутхемптън също няма да спре Ман Сити


И. Ангелов

Саутхемптън също няма да спре Ман Сити

Саутхемптън - Манчестър Сити
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 22.01.2022 г.
Час: 19:30 ч.

Саутхемптън се подобри с 5 поредни срещи без загуба но загуби рекорда срещу Уулвс последно със загубата 3:1 на гости. У дома тимът се представя много добре и едната единствена загуба за кампанията бе отново от Уулвс. 

Манчестър Сити надви един от кандидатите за титлата Челси с 1:0 без особено напрежение в последния кръг и така с 11 точки над най-близкия преследвач тимът на Пеп Гуардиола спокойно крачи към медалите. Тимът има 12 поредни победи в лигата.

Откъм състави, при домакините с коронавирус са Уолкът и Елионоси, докато Дженепо е аут за купата на нациите. Ливраменто, Смолбоун и МакКарти са с травми.

Рубен Диаш не игра в последния мач на Сити и може да се завърне в игра, макар Джон Стоунс да се представи отлично с Лапорте в защита последно. Зинченко, Аке и Палмър са под въпрос, докато Рияд Марес е в Африка.

Ман Сити запази 5 сухи мрежи в последните 7 мача в лигата. Сити няма загуба в 11 от последните 12 срещу Саутхемптън. "Светците" не загубиха в 7 поредни срещи у дома, но Сити има 4 победи в последните 5 на този терен.

Прогноза: Саутхемптън - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Лапорте
Уокър
Кансело
Силва
Родри
Брюйне
Жезус
Фоден
Грилиш
Броха
Адамс
Перо
Диало
Ромеу
Уорд-Прауз
Уокър-Питърс
Салису
Лянко
Беднарек
   
Форстър
 
Саутхемптън (Ралф Хазенхютъл)

Обоснована прогноза: Саутхемптън - Ман Сити 0:3

  Сподели
531