Ман Юнайтед ще отстъпи на Уест Хем


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще отстъпи на Уест Хем

Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 22.01.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Юнайтед надви Брентфорд с 3:1 в сряда вечер, но отново трябваше да разчита на късмета си и Давид Де Хеа в голяма част от срещата след като не отправи удар в първото полувреме, но получи доста такива и можеше убедително да губи преди почивката. До тук за 9 срещи всички противници на тима от идването на Ралф Рангник завършиха мачовете си с повече положения и удари от Юнайтед.

Уест Хем бе на поход от 4 победи и това приключи в последния кръг при загубата с 3:2 от Лийдс Юнайтед. Уест Хем обаче два пъти се върна в мача до равенство и в края пропусна златен шанс да вземе точка. Вероятно е добрата игра на тима да продължи въпреки последната спънка.

Откъм състави, при домакините Ерик Баили остава аут за купата на нациите, Кавани, Шоу, Лингард и Санчо са под въпрос, последният поради трагедия в семейството, докато Погба и Бисака приближават завръщане. В последната среща от контузия се върна Хари Магуайър, като при появата си той не получи обратно капитанската лента и изглежда Бруно Фернандеш ще поеме тази роля.

При гостите Анжело Огбона остава контузен, а Саид Бенрахма аут за купата на нациите. Под въпрос са Сучек, Зума и Нобъл.

Уест Хем вкара по най-малко 2 гола в 5 поредни мача. Ман Юнайтед търси все още идентичността си при Рангник и не се намира в добро състояние. "Чуковете" вече надвиха Юнайтед този сезон и нов успех не е изключен. Това може да е първа победа на Уест Хем на "Олд Трафорд" от 2007 г.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уест Хем (Дейвид Мойс)
 
Фабиански
   
Доусън
Диоп
Цоуфал
Кресуел
Сучек
Райс
Боуен
Ландзини
Форналс
Антонио
Роналдо
Еланга
Бруно
Гринууд
Фред
МакТоминей
Телес
Далот
Варан
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем 1:2

  Сподели
597