Ман Юнайтед ще успее в Брентфорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще успее в Брентфорд

Брентфорд - Манчестър Юнайтед
Стадион: Брентфорд Къмюнити Стейдиъм
Дата: 19.01.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Брентфорд не се противопостави на Ливърпул в последния кръг по никакъв начин и загуби с 3:0. Тази загуба стана четвърта от последните 5 кръга на Висшата лига. 

Манчестър Юнайтед показа традиционната си игра в последното 2:2 с Астън Вила, като започна много добре, вкара гол и отстъпи инциативата на противника. Както последните няколко срещи поред, голяма заслуга за резултата е на вратаря Давид Де Хеа. "Червените дяволи" имат само 1 победа в последните 4 и играчите продължават да се затрудняват при Ралф Рангник.

Откъм състави, домакините няма да разчитат на контузените Давид Рая, Чарли Гууд и Джош Дасилва. Франк Ониека участва в купата на нациите. 

Пол Погба продължава да липсва при домакините с контузия, докато Роналдо и Рашфорд са под въпрос. Ерик Баили е аут за купата на нациите, докато Антони Марсиал изглежда не се разбира с новия наставник и може да не получи възможности за игра. Шоу и МакТоминей се връщат от наказания.

Манчестър Юнайтед избегна загубата като гост в 34 от последните 36 срещи. Статистиката е срещу домакините, като предстои да видим дали гостите отново ще отстъпят инициативата в дълги периоди от срещата.

Прогноза: Брентфорд - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Далот
Шоу
МакТоминей
Фред
Еланга
Бруно
Санчо
Гринууд
Мбеумо
Тоней
Канос
Йенсен
Норгард
Янелт
Роерслев
Пинок
Янсон
Айер
   
Фернандез
 
Брентфорд (Томас Франк)

Обоснована прогноза: Брентфорд - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
822