Челси и Тотнъм няма да се победят в Купата


И. Ангелов

Челси и Тотнъм няма да се победят в Купата

Челси - Тотнъм
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 05.01.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Челси губеше с 2:0 от Ливърпул в последния кръг от Висшата лига, но още преди полувремето се върна до 2:2 и можеше да поведе. Срещата завърши при равенство и това означава, че Томас Тухел спечели само 3 пъти в последните 9 мача. Последните 3 у дома също не бяха спечелени, но пък Тотнъм няма победа в 4 поред на "Стамфорд Бридж".

Антонио Конте се завръща на този стадион като противник след победата с Тотнъм с 1:0 над Уотфорд последно. Отборът му малко-по-малко се подобрява, но като гост статистиката не е блестяща с 2 победи в последните 7. 

Откъм състави, при домакините вратарят Едоард Менди ще липсва известно време заради Купата на нациите в Африка. Контузени за "сините" са още Джеймс, Кристенсен, Чилуел и Лофтъс-Чийк, като Вернер и Чалоба са под въпрос.

При Тотнъм с проблеми липсват Бергвайн, Ромеро и Сесеньон. Основните имена на тима са на линия, докато Челси има проблеми с доста липсващи играчи в защитното звено. Неясно е статуквото на нападателя Ромелу Лукаку, който след последните си коментари бе изолиран от мениджъра за последния мач и може наказанието му да продължи.

Полуфиналът на Купата на лигата е предпоследната крачка до трофей, като всички играчи от двете страни ще са мотивирани за успеха. Формата на двата тима е сравнително добра в последно време, което може да доведе до равенство в редовното време.

Прогноза: Челси - Тотнъм 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Антонио Конте)
 
Лорис
   
Санчез
Дайър
Танганга
Дохърти
Уинкс
Хьойберг
Регилон
Сон
Кейн
Селсо
Маунт
Лукаку
Зиеч
Алонсо
Жоржиньо
Ковачич
Одой
Сар
Силва
Азпиликуета
   
Кепа
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Тотнъм 1:1

  Сподели
717