Анонс на 20-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 20-ти кръг от Висшата лига

Уотфорд - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Викъридж Роуд
Дата: 28.12.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Уотфорд не е играл официален мач от късната загуба с 2:1 от Брентфорд на 10ти декември преди цели 3 седмици. Тимът е на поредица от 4 загуби и трябва да е работил в посока прекратяването на тази серия.

Уест Хем навлиза в срещата с понижена форма и без победа в 5 кръга. Загубата последно с 3:2 от Саутхемптън означава и 3 поредни загуби. Последните две визити до "Викъридж Роуд" обаче бяха победи и срещата е подходяща за подобрение. 

И в двата състава има проблеми. 6 контузени ще липсват при домакините, а при гостите Райс е наказан и с травми са Зума, Огбона и Кресуел.

Уотфорд допусна по най-малко 2 гола в 4 поредни мача. С 6 загуби в последните 7 тимът е аутсайдер в срещата.

Прогноза: Уотфорд - Уест Хем Юнайтед 1:2

 

Кристъл Палас - Норич Сити
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 28.12.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Кристъл Палас не успя да отложи срещата си с Тотнъм на "боксинг дей" и така загуби с 3:0, в процеса загубвайки и Уилфред Заха заради червен картон. Сега той е наказан и с коронавирус продължават да липсват Миливойевич, Езе, Олисе и Бентеке.

Норич загуби с 5:0 от Арсенал и това е поредна 4-та загуба в лигата. В 6 от последните 8 мача на гости тимът и не вкара гол, като проблемите с липсващи играчи са много.

Норич няма победа в 19 от последните си 20 мача в лигата. Палас не загуби 15 от последните 16 с този противник.

Прогноза: Кристъл Палас - Норич Сити 1:0

 

Саутхемптън - Тотнъм
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 28.12.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Саутхемптън изигра вълнуващ мач срещу Уест Хем и победи с 3:2 като прекрати поредицата от 6 срещи без победа. Победата над "чуковете" бе само втора извън дома за сезона.

Тотнъм лесно се справи с поразения от коронавирус Кристъл Палас и сега тимът е на 6 точки от топ 4 и с 3 мача по-малко от конкурентите. Миналата година Тотнъм спечели този мач с 5:2.

Тотнъм подобрява постепенно формата си при Конте и вече вкара по най-малко 2 гола в 5 поредни мача. Тотнъм има и 3 победи поред над Саутхемптън. "Светците" пък допуснаха по най-малко 2 пъти в 6 от последните си 7 мача. 

Прогноза: Саутхемптън - Тотнъм 1:2

 

Евертън - Нюкасъл Юнайтед
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 30.12.2021 г.
Час: 21:30 ч.

Последните два мача на Евертън бяха отложени за щастие на Рафаел Бенитез, който дълго време моли за това. В последната изиграна среща тимът направи 1:1 с Челси, но все още победата е само 1 сред последните 11 мача.

Нюкасъл показа една от най-добрите си страни срещу Манчестър Юнайтед в понеделник, като заслужаваше да спечели, но изявите на Давид де Хеа и гредата спряха устрема на "свраките".

Проблемите и в двата отбора са много, като 6 от титулярите на домакините могат да липсват, докато гостите имат проблеми с 9 души.

Нюкасъл не успя да спечели в 18 от последните 19 мача в лигата. Евертън няма победа в 10 от последните 11.

Прогноза: Евертън - Нюкасъл Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
605