Ман Сити няма да даде шанс на Лестър


И. Ангелов

Ман Сити няма да даде шанс на Лестър

Манчестър Сити - Лестър Сити
Стадион: Етихад
Дата: 26.12.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити имаше редкия шанс да получи почивка в коледния период след редицата отменени мачове, и сега със свежест ще посрещне отбор с много проблеми. Сити има 8 поредни обеди в лигата.

Лестър Сити тръгна много добре в Купата срещу Ливърпул като поведе с 3:1, но допусна изравняване в 97-ата минута и последва загуба на дузпи. Освен всичко в срещата се контузиха и още хора. Сега цели 11 души са с различни проблеми и могат да пропуснат за гостите.

При домакините само Феран Торес продължава да лекува травма, докато Кайл Уокър е под въпрос като пропусна последните 3 мача.

Джейми Варди, Рикардо Перейра и Седлар Сьоюнджу получиха мускулни травми за Лестър в сряда и са под въпрос заедно с Еванс, Кастан и Барнс. С коронавирус липсват Амарти, Чаудъри и Бенкович, като Фестергард и Ихеаначо се възстановиха от болестта. Фофана и Джъстин продължавата да липсват от началото на сезона.

В 8 от последните 10 домакинства Ман Сити не допусна гол. В 7 от последните 8 мача тимът вкара по най-малко 2 гола. Формата на домакините в момента е страховита и Лестър няма да може да се справи.

Прогноза: Манчестър Сити - Лестър Сити 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лестър Сити (Брендан Роджърс)
 
Шмайхел
   
Ндиди
Фестергард
Бертран
Олбрайтън
Томас
Хол
Тилеманс
Мадисън
Лукман
Дака
Стърлинг
Силва
Марез
Брюйне
Родри
Гюндоган
Кансело
Уокър
Лапорте
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Лестър Сити 3:0

  Сподели
584