Астън Вила ще затрудни Челси


И. Ангелов

Астън Вила ще затрудни Челси

Астън Вила - Челси
Стадион: Вила Парк
Дата: 26.12.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Единственото нещо, което може би липсва на Стивън Джерард в началото на мениджърската му кариера начело на Астън Вила, е гръмка победа над един от големите отбори в лигата. Тимът затрудни вече Ман Сити и Ливърпул, и сега идва нов шанс с Челси.

"Сините" на Томас Тухел тръгнаха надолу в таблицата след като през ноември прегазиха Ювентус с 4:0. От тогава победите в следващите 8 срещи бяха само 3 и мениджърът е недоволен, че от лигата искаха той да играе докато тимът му бедства с липсващи с коронавирус.

В Астън Вила има 2 случая на вируса, като хората не са обявени. С контузии са Леон Бейли, Марвелос Накамба и Бертран Траоре. Ашли Йънг е под въпрос.

При гостите Андреас Кристенсен се върна на тренировки, и се очаква Лукаку и Хъдсън-Одой да се върнат в игра. Жоржиньо и Чалоба също се върнаха в последния мач. Под въпрос са Хаверц, Лофтъс-Чийк, Зиче, Вернер и Чилуел.

Челси избегна загубата в 11 от последните 12 кръга въпреки проблемите си. Срещу Вила "сините" нямат загуба в 9 от последните 10. Бавно тимът на гостите ще излиза от проблемите със завръщането на хората в отбора, като видимо най-лошото мина.

Прогноза: Астън Вила - Челси 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Чалоба
Силва
Рудигер
Джеймс
Канте
Жоржиньо
Ковачич
Алонсо
Маунт
Пулисич
Йънг
Уоткинс
Буендиа
Рамзи
Луиз
МакГин
Таргет
Кеш
Мингс
Конса
   
Мартинез
 
Астън Вила (Стивън Джерард)

Обоснована прогноза: Астън Вила - Челси 1:1

  Сподели
723