Ливърпул ще търси трите точки на Стейдиъм ъф Лайт


П. Пенков

Ливърпул ще търси трите точки на Стейдиъм ъф Лайт

Съндърланд - Ливърпул
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 20.03.2011
Час: 15:30
Съдия: Кевин Френд

В среща от неделния ден от 30-я кръг от английската Висша лига, Съндърланд приема Ливърпул на "Стейдиъм ъф Лайт" от 15:30 часа българско време. Черните котки са девети във временното подреждане с актив от 38 точки, само на 4 точки от неделния си противник. Съставът на Стив Брус се намираше в негативна серия от четири поредни поражения във Висшата лига, като това постижение беше прекъснато след нулевото равенство, които постигна Съндърланд при гостуването си на Арсенал.

Мениджърът на Съндърланд Стив Брус ще може вече да разчита на някои от контузените си играчи. Капитанът Лий Катърмоул, бранителя Недум Онуоха и халфа Боло Зенден ще бъдат включени, след като проведоха пълноценни тренировъчни занимания. Дани Уелбек за първи път може да отсъства, тъй като нарани коляното си по време на срещата с Арсенал. Крейг Гордън вероятно ще започне от резервната скамейка, докато Дейвид Мейлър е близо до пълното си възстановяване от контузия в коляното.

Съперникът Ливърпул продължава да заема шестата позиция с 42 инкасирани точки след 29 изиграни срещи. Разликата между мърсисайдци и петия Тотнъм е 7 точки, а между четвъртия Челси - 9 точки. В последният мач, който Ливърпул изигра от Висшата лига, победи Манчестър Юнайтед с 3:1 на собствения си стадион "Анфийлд", като и трите попадения в срещата бяха дело на холандския национал на червените - Дирк Каут. Няколко дни по-късно съставът на Кени Далглиш изигра първия си двубой от осминафиналната фаза на турнира Лига Европа. Ливърпул загуби с 1:0 гостуването си на Спортинг Брага, но това не попречи на тима да вярва, че реванша на "Анфийлд" ще им даде право на участие в следващия кръг. Въпреки първоначалните амбиции, мърсисайдци постигнаха нулево равенство при домакинството си на Спортинг Брага, като така осигуриха участие на португалския тим в следващата фаза.

Мениджърът Кени Далглиш вероятно ще заложи на Луис Суарес и Анди Керъл в атаката на Ливърпул. Въпреки 15-те минути, които има Керъл във Висшата лига, той игра като титуляр в реванша срещу Спортинг Брага, но не успя да помогне на състава. Главният отсъстващ за червените е капитанът Стивън Джерард, който се подложи на операция, поради хроничните болки в слабините. Мартин Кели, Фабио Аурелио и Жонжо Шелви са аут.

Прогноза: Съндърланд - Ливърпул 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

01 февруари Съндърланд - Челси 2:4 (Висша лига)
05 февруари Стоук Сити - Съндърланд 3:2 (Висша лига)
12 февруари Съндърланд - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
26 февруари Евъртън - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
05 март Арсенал - Съндърланд 0:0 (Висша лига)

Ливърпул:

24 февруари Ливърпул - Спарта Прага 1:0 (Лига Европа)
27 февруари Уест Хем - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
06 март Ливърпул - Манчестър Юнайтед 3:1 (Висша лига)
10 март Брага - Ливърпул 1:0 (Лига Европа)
17 март Ливърпул - Брага 0:0 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Ливърпул

139 мача
49 победи за Съндърланд
29 равенства
61 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 230:206 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.62
Равен - 3.20
Ливърпул - 2.75

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 2.60
Равен - 3.15
Ливърпул - 2.68

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
165