Тотнъм ще трябва да прекъсне лошата си серия срещу Хем


П. Пенков

Тотнъм ще трябва да прекъсне лошата си серия срещу Хем

Тотнъм - Уест Хем
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 19.03.2011
Час: 14:45
Съдия: Майк Дийн

В пилотната среща от 30-я кръг от английската Висша лига, Тотнъм Хотспър приема Уест Хем на стадион "Уайт Харт Лейн". Домакините продължават да заемат шестата позиция във временното подреждане, на 3 точки разлика от четвъртия Челси. Представянето на шпорите в последните два кръга от първенството не беше особено убедително, тъй като тима регистрира загуба от Блекпул с 3:1, след което записа равенство 3:3 при гостуването си на Уулвърхемптън на стадион "Молиню". След като Тотнъм успя да елеминира Милан в осминафиналната фаза на Шампионската лига, лондончани ще трябва да се изправят срещу Реал Мадрид, които се справи с Олимпик Лион. При евентуален успех на съставъв на Хари Реднап, те ще срещнат Барселона или Шахтьор Донецк в полуфиналната фаза.

Крилото на Тотнъм Гарет Бейл е готов да се завърне в игра, след като близо два месеца се възстановяваше от травма в гърба. Ледли Кинг, Джонатън Уудгейт, Йонес Кабул и Уилсън Паласиос остават аут, поради травми, докато Уилям Галас е готов да се появи, след като излекува от разтежението си. Дългосрочно отсъстващия Том Хъдълстоун взе участие по време на петъчната тренировка на тима, но все още е на няколко седмици и завръщане на първоначалната си форма.

Съперникът им Уест Хем е в серия от два поредни успеха във Висшата лига, които позволиха на чуковете да се издигнат на 18-та позиция. Тези две победи, които подобряват шансовете на тима да се измъкне от опасната зона, бяха при домакинството им на Ливърпул и Стоук Сити. Преди две седмици съставът на Аврам Грант позстигна сензационния успех, побеждавайки мърсисайдци с 3:1 на "Ъптън Парк", а седмица по-късно се справиха при домакинството им на Стоук Сити, постигайки класическа победа над грънчарите.

Уест Хем няма да може да разчита на нападателят си Роби Кийн в срещата с Тотнъм, тъй като той не може да играе срещу бившия си клуб. Мениджърът Аврам Грант изрази задоволството си от завръщането в игра на Гари О'Нейл, който пропусна загуба от Стоук Сити с 2:1 от турнира ФА Къп. Чуковете няма да могат да разчитат и на Джак Колисън и Жуниор Станислас, докато Фредерик Пикион и Демба Ба са под съмнение.

Шпорите се намират в лоша серия, така че ако искат да завършат в четворката ще трябва да се справят с Уест Хем.

Прогноза: Тотнъм - Уест Хем 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

12 февруари Съндърланд - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
15 февруари Милан - Тотнъм 0:1 (Шампионска лига)
22 февруари Блекпул - Тотнъм 3:1 (Висша лига)
06 март Уулвърхемптън - Тотнъм 3:3 (Висша лига)
09 март Тотнъм - Милан 0:0 (Шампионска лига)

Уест Хем:

12 февруари Уест Бромич - Уест Хем 3:3 (Висша лига)
21 февруари Уест Хем - Бърнли 5:1 (ФА Къп)
27 февруари Уест Хем - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
05 март Уест Хем - Стоук Сити 3:0 (Висша лига)
13 март Стоук Сити - Уест Хем 2:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Уест Хем

98 мача
42 победи за Тотнъм
22 равенства
34 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 154:139 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.57
Равен - 4.00
Уест Хем - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 1.55
Равен - 3.80
Уест Хем - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158