Челси ще се подобри срещу Лийдс


И. Ангелов

Челси ще се подобри срещу Лийдс

Челси - Лийдс Юнайтед
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 11.12.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Контузиите се понатрупаха в Челси и резултатите за Томас Тухел започнаха да се влошават. В последните 2 мача "сините" допуснаха 6 гола, което е сигнал за затягане на ситуацията в отбрана, но предстои да видим дали Тухел ще има хората за това.

Лийдс Юнайтед страдаше от много липсващи през целия сезон до тук, и сега проблемите сякаш започват да отминават, особено след завръщането на топ-реализатора Патрик Бамфорд, който последно се появи като резерва и вкара.

При Челси с контузии са Ковачич, Канте, Чалоба и Чилуел. Жоржиньо и Лофтъс-Чийк са под въпрос. През седмицата Рийс Джеймс получи роля в полузащитата и тимът получи 3 гола във вратата си от Зенит. Лукаку се върна с голове срещу руснаците, докато и Тимо Вернер с два гола може да получи отново титулярно място.

Робин Кох и Калвин Филипс са контузени за Лийдс, докато Стрюих и Купър са под въпрос. Предстои да видим дали състоянието на Бамфорд ще му позволи да се появи като титуляр след завръщането си или отново ще почака включване от пейката.

Челси има 4 поредни победи у дома срещу Лийдс. Очаква се това да е удобен съперник за възвръщане към победите след предаването на първото място миналата седмица на Манчестър Сити в класирането при загубата от Уест Хем с 3:2.

Прогноза: Челси - Лийдс Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лийдс (Марсело Биелса)
 
Меслие
   
Ейлинг
Йоренте
Далас
Фирпо
Клих
Форшоу
Рафиня
Родриго
Джеймс
Бамфорд
Маунт
Лукаку
Вернер
Алонсо
Жоржиньо
Саул
Джеймс
Рудигер
Силва
Кристенсен
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Лийдс 2:1

  Сподели
384