Вълците нямат шанс в Манчестър


И. Ангелов

Вълците нямат шанс в Манчестър

Манчестър Сити - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Етихад
Дата: 11.12.2021 г.
Час: 14:30 ч.

Манчестър Сити постигна пета поредна победа в лигата в последния кръг над Уотфорд и така прескочи Челси на първото място в класирането след влошената форма на "сините" напоследък. Топ 3 на класирането обаче се намира на дистанция от 2 точки помежду отборите и Сити ще иска да задържи преднината тук.

Загуба с 1:0 от Ливърпул означава, че Уулвс има само 1 победа от последните 5 кръга. Последните 3 срещи на гости не бяха спечелени, но рекордът извън дома остава петият най-добър за сезона за момента.

И в двата състава има известни проблеми, като при домакините контузени са Торес, Жезус и Делап. Менди липсва дълго време поради проблеми със закона, а под въпрос са още Лапорте, Аке и Фоден. Кевин Де Брюйне стартира в последната среща за първи път от дълго време и може да повтори.

При гостите с контузии липсват Джони, Нето, Боли и Москера. Под въпрос са Коади и Нури, а Марсал се изолира с коронавирус.

Ман Сити вкара по най-малко 2 гола в 8 от последните 9 кръга на Висшата лига. Уулвс не успя да вкара в 3 поредни мача в лигата. В последните 3 срещи между тези два съперника Сити вкара по най-малко 2 пъти на Уулвс всеки път. 

Прогноза: Манчестър Сити - Уулвърхемптън Уондърърс 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уулвс (Бруно Лаге)
 
Са
   
Килман
Коади
Саис
Семедо
Невеш
Мутиньо
Нури
Траоре
Хименес
Чан
Грилиш
Стърлинг
Силва
Гюндоган
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Уулвс 2:0

  Сподели
506